directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 21:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El TSJ valencià rebutja un nou recurs de la defensa de Camps en el 'cas dels vestits'

El procediment continua endavant a l'espera que el jutge Flors prengui la decisió d'obrir o no judici popular contra el president valencià

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) valencià ha rebutjat un nou recurs de la defensa de Francisco Camps en el 'cas dels vestits' inclòs al Gürtel. La sala civil i penal ha desestimat paralitzar el procés fins que s'efectuessin noves diligències demanades pels advocats del president valencià. Igualment ha desestimat un altre recurs de la fiscalia anticorrupció, demanant que el procés s'aturés a l'espera de saber si el TSJ madrileny s'inhibeix en favor del TSJ valencià en les investigacions sobre un presumpte finançament irregular del PP. El procés continua a l'espera de conèixer si el jutge Flors decideix obrir judici popular contra Camps i altres alts càrrecs acusats de suborn passiu impropi.
francisco camps
Comparteix
   


Etiquetes
El TSJ valencià continua endavant amb la causa oberta contra el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, l'ex secretari general del PP i actual portaveu econòmic del grup popular a les Corts Valencianes, Ricardo Costa, l'ex vicepresident valencià, Victor Campos i l'ex cap del gabinet de la conselleria de Turisme Rafael Betoret, acusats de presumpte suborn passiu impropi en el marc del 'Gürtel'.

La sala civil i penal ha desestimat d'una banda el recurs de la defensa de Camps demanant aturar el procés a l'espera d'incorporar noves proves i de l'altra el de la fiscalia anticorrupció, que també reclamava paralitzar el procediment a l'espera de saber si el TSJ madrileny envia a València el procediment sobre el presumpte finançament irregular del PP. La fiscalia reclama que s'incorporin aquests presumptes delictes, en els quals hi ha implicats diputats i alts càrrecs populars, al procés de l'anomenat 'cas dels vestits'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.