directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 01:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CiU revalidaria la majoria absoluta i la CUP entraria amb dos regidors a Sant Cugat, segons una enquesta

La resta de formacions perdrien força

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Convergència i Unió tornaria a guanyar les eleccions segons l'enquesta que aquest divendres ha fet pública el Diari de Sant Cugat. Amb gairebé el 50% de la intenció de vot, els nacionalistes repetirien els 14 regidors que van aconseguir ara fa quatre anys, i en podrien aconseguir un quinzè, en funció de la participació. El Diari situa el percentatge previst de participació entorn del 70%, quinze punts més que en els darrers comicis municipals. Tot i perdre votants, el PSC es mantindria com a segona força al consistori amb 3 i Esquerra, en coalició amb Reagrupament, esdevindria la tercera amb 2 o 3 regidors. La CUP, amb 2 regidors, entraria a l'Ajuntament santcugatenc per primera vegada.
guim prós, cup, sant cugat
Comparteix
   


Etiquetes
L'enquesta del Diari de Sant Cugat otorga al PP 2 regidors, els mateixos que té actualment a l'Ajuntament, mentre que ICV-EUiA podria perdre entre 1 i 2regidors dels 3 que va aconseguir el 2007. Ni Ciutadans, ni Solidaritat Catalana per la Independència aconseguirien representació municipals, així com tampoc treurien regidors la UASC, ni el partit Família i Vida.

De confirmar-se, Mercè Conesa aconseguiria els millors resultats de CiU a Sant Cugat del Vallès i revalidaria la majoria absoluta que va assolir, ara fa quatre anys, l'actual conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder. Actualment CiU té 14 regidors al ple municipal, el PSC en té 4, ICV-EuiA en té 3, i el PP i ERC en tenen 2 cadascun.

El Diari de Sant Cugat ha enquestat 360 persones durant el darrer mes a peu de carrer i per via telèfonica, respectant l'estructura social del municipi. El marge d'error de l'enquesta és del 5,22%. La darrera paraula la tindran el proper 22 de maig, els 55.379 electors de la ciutat decidiran qui volen que els representi durant els propers 4 anys.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.