directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 21:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

CCOO i UGT acusen PSOE i PP de trencar l'esperit de la Constitució en introduir-hi 'elements amb càrrega ideològica'

Asseguren que les relacions amb el govern espanyol són equiparables a les del moment en què van convocar la vaga general

Comentaris 5  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Els secretaris generals de CCOO i UGT, Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez, han acusat aquest dijous el PSOE i el PP de trencar l'esperit de consens de la Constitució en introduir al text 'amb nocturnitat i traïdoria' elements 'absolutament innecessaris' de 'càrrega ideològica' que 'orienten que és el que es vol fer amb la construcció social del país de cara al futur'. En una entrevista a la Cadena Ser, han admès que a hores d'ara la relació amb el govern espanyol es troba 'en un punt molt semblant' al moment de convocar la vaga general i 'molt pitjor' que fa quinze dies. Han assegurat que la reforma no tindrà cap efecte estable en el comportament dels mercats respecte a l'Estat.

constitució, àliga, franquista
Comparteix
   


Etiquetes

Méndez i Toxo han recordat que la Constitució va ser fruit d'un consens 'molt fort' entre els diversos sectors polítics de la societat espanyola que es va aconseguir en 'condicions molt precàries', però ara 'de cop' les dues principals forces espanyoles introdueixen al text 'quelcom que havien evitat els pares de la Constitució' que són elements ideològics.

Els secretaris generals de CCOO i UGT també han acusat el govern espanyol d'actuar 'd'esquena a la ciutadania' per exigències externes i han lamentat que la creació d'un impost a les rendes més altes hagi quedat finalment en 'bones paraules' però cap mesura 'tangible'.

Segons els secretaris generals dels dos sindicats, la reforma és 'molt contradictòria' amb les posicions del PSOE, a qui han acusat d'haver 'incomplert el programa electoral' i d'haver acatat el programa liberal. 

A més, segons Ignacio Fernández Toxo, la reforma de la Constitució 'no garanteix la tranquil·litat dels mercats' ni, segons Cándido Méndez, servirà per millorar la situació a l'Estat. 'Demà coneixerem que ha augmentat l'atur en un agost fantàstic pel turisme i que el consum ha caigut i això tindrà més incidència als mercats que la reforma' ha dit el secretari general d'UGT.





COMENTARIS fletxa taronja

item
#7
Karme fletxa Alt Penedès
2 de setembre de 2011, 19.37 h

#5 Jaume, no perdis el temps, no saben ni raonar ni enraonar, no tenen arguments; son com els covards mal tractadors, només saben insultar i pegar, fer mal i si poguessin ens matarien, n'estic segura. Es inútil no tenen remei ni cervell. Ignorar-los i deixar que treguin tot el foc per la boca. Ens queda el consol de pensar que quan siguem independents, nomes tindran dues opcions: marxar o callar i acatar.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
R. S. fletxa Girona
1 de setembre de 2011, 20.28 h

#4 Els teus reonaments son tant clars i diafens .... M'has fet pensar amb l'acudit d'aquell que anava per l'autopista i no quatre, sinó tots els "descerebrados" anaven en direcció contraria.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
1 de setembre de 2011, 18.20 h

Roser, et puc fer una pregunta? ¿Em pots donar una raó, només una --no en demano tant--, de per què ens convé als catalans ser espanyols? En què ens beneficia? No cal esverar-se ni insultar ni perdre els papers, només és necessari que els espanyolistes feu una miqueta de pedagogia i ho justifiqueu de manera raonada. Sempre he dit que els suposats beneficis que n'obtenim els catalans de pertànyer a aquest Estat, és com el secret de la Coca-cola; el teniu ben amagat i no ens el voleu di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Tomppa fletxa Sabadell
1 de setembre de 2011, 15.43 h

Roser Fort : Ets un xic malalt, oi ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
1 de setembre de 2011, 12.03 h

No són aquestes mateixos sindicats que són tant incompetents que no estan ni capaços a garantir un sou minima digna com garantir que no hi h esclavitut al mercat ? No suporto sindicats egoistes que hi ha a Espanya, si són minimament al costat de treballadors, que començin a demanar sous minims com possibilitat a lluitar contra situació absurd que empreses prefereixen esclaus que no pas treballadors normals ( esclau = persona qui esta preparat a fer qualsevol cosa per qualsevol preu ).


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.