directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 19 de maig de 2024 22:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

20N doble fletxa

Coscubiela demana el vot a 'indecisos, cabrejats, i indignats'

El candidat d'ICV-EUiA s'erigeix coma únic útil per 'plantar cara a Rajoy'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat d'ICV-EUiA al Congrés, Joan Coscubiela, ha demanat a la gent d'Igualada que es dirigeixi directament a 'indecisos, cabrejats, i indignats' per fer-los veure que el seu vot sí que val la pena i s'erigeix com a únic vot útil amb 'autoritat i credibilitat per plantar cara a Rajoy'. Coscubiela ha demanat 'prudència, esforç i treball' en aquesta darrera setmana de campanya i ha manifestat que els bons resultats de les enquestes els donen 'més forces', tot i que ha admès que 'només són expectatives'.'Per tenir bons resultats nosaltres sabem que només ho podem fer amb treball, treball i després currar i currar i esforç i més esforç', ha afegit Coscubiela.
 

Comparteix
   


Etiquetes
'Són molts els que encara podem convèncer perquè no callin, perquè la política te la fas o te la fan', ha advertit Coscubiela en un acte a l'Ateneu d'Igualada, en què ha alertat que del contrari seran 'les minories poderoses les que decidiran i ho faran en favor dels seus interessos'. 

Per això, Coscubiela ha demanat a tothom que 'faci córrer la veu' i que diguin als 'germans, familiars i amics' que encara queda molt per decidir el dia 20N i el dia després. 'L'oposició a Rajoy no es mesura amb nombre de diputats aquest cop', ha dit Coscubiela, que considera que el vot útil és el d'ICV-EUiA'.

Des d'Igualada, el cap de llista ecosocialista ha destinat bona part de la seva intervenció a fer una crida a la participació a tota la gent desencantada amb les polítiques de José Luis Rodríguez Zapatero i ha remarcat que 'davant d'una dreta súper mobilitzada hi ha una part de les esquerres que està súper desmobilitzada'.

 





COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
mario fletxa bcn
14 de novembre de 2011, 10.06 h

El sr. Coscubiela té la seva raó, és cert, però Catalunya necessita quelcom més i més contundent, sense aquesta contundència no tindrà res de res, tot provat, espero tindra la sensatesa de fer bloc a madrit amb Esquerra.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de novembre de 2011, 09.36 h

A Catalunya estem EMPRENYATS, no 'cabrejats'.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.