directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 19 de maig de 2024 16:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

L'arribada del TGV comença a afectar la xarxa de metro

Comencen les interrupcions a la línia 1 entre Santa Eulàlia i Plaça de Sants, ara nocturnes i a l'agost totals

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Després de les afectacions a les Rodalies per l'arribada del TGV, li toca el torn al suburbà. El metro de Barcelona tancarà a partir de les 22 hores el tram comprès entre Santa Eulàlia i Plaça de Sants en la línia 1 des de demà 12 de juliol i fins al 3 d'agost, excepte els dissabtes. A partir de llavors la interrupció tindrà lloc tot el dia del 4 d'agost al 3 de setembre. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha confirmat que la interrupció del servei és deguda a les obres relacionades amb l'arribada del TGV a l'estació de Sants, i ha preparat un servei de bus alternatiu.
metro barcelona gent
El metro de Barcelona

Comparteix
   


Etiquetes
Segons TMB, en la primera fase no hi haurà metro a les estacions de Santa Eulàlia, Mercat Nou i Plaça de Sants des de les 22 hores aproximadament i fins al final del servei, a excepció dels dissabtes.

Els trens circularan entre Hospital de Bellvitge i Santa Eulàlia i entre Plaça de Sants i Fondo. Hi haurà un autobús especial que farà el recorregut entre Santa Eulàlia i la plaça Espanya.

En la segona fase, el tall del mateix tram serà efectiu tot el dia com a conseqüència de les obres de cobriment de vies, que executa l'empresa municipal Bimsa, i de la construcció de la nova estació de Mercat Nou, que porta a terme l'empresa de la Generalitat Gisa.

Segons les previsions i tal com informàvem fa uns dies, l'estació de Mercat Nou s'inaugurarà renovada la tardor del 2008 i es trobarà tancada fins aleshores.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.