directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 15:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

El fons del Mediterrani és el més contaminat per escombraries del planeta

Un informe de Greenpeace així ho intenta demostrar

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Alguns dels motius d'aquesta major concentració de residus a la zona mediterrània són les característiques del mar, que queda tancat i els residus confinats, i la densa urbanització de les costes d'Espanya, Itàlia i França. Però la contaminació per sòlids i plàstics és un problema arreu del món i s'estima que 6,4 milions d'escombraries van a parar cada any als mars i oceans.
cadaques mar mediterrani
La costa de Cadaqués, remullada pel mar Mediterrani

Comparteix
   


Etiquetes
La organització ecologista Greenpeace ha presentat aquest dilluns a Barcelona un informe sobre la contaminació dels oceans, que revela que el fons del mar Mediterrani és el més contaminat per escombraries del planeta, sobretot per la quantitat de residus de plàstic que hi ha dipositats. Alguns dels motius d'aquesta major concentració de residus a la zona mediterrània són les característiques del mar, que queda tancat i els residus confinats, i la densa urbanització de les costes d'Espanya, Itàlia i França. Però la contaminació per sòlids i plàstics és un problema arreu del món i s'estima que 6,4 milions d'escombraries van a parar cada any als mars i oceans.

En roda de premsa, el director de campanyes de Greenpeace de l'Estat espanyol, Mario Rodríguez, ha exigit mesures concretes i un canvi de producció industrial per protegir el mal. D'altra banda, el director de campanyes de Greenpeace Espanya, Mario Rodríguez, ha explicat que el fons del Mediterrani és el més contaminat, amb un 80% de residus de plàstic. Per acabar, el responsable de la campanya d'oceans, Sebastián Losada, ha explicat que 267 espècies estan afectades per aquests residus, que persisteixen en el mar durant centenars d'anys.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.