directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 19 de maig de 2024 11:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L’ombra de Montilla i Chacón acompanya la llista del PSC

Navarro col•loca de número dos de la llista Maurici Lucena, assessor de Montilla i vinculat amb empreses del ministeri de defensa i es fa acompanyar per Parlón i Elena

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El cap de llista del PSC per Girona serà Juli Fernández i Marina Geli podria ocupar el número dos. El candidat socialista Pere Navarro ha col•locat de número dos de la llista del PSC un perfil tècnic, Maurici Lucena, i es fa acompanyar de Núria Parlón i Joan Ignasi Elena, en les posicions tres i quatre respectivament, per a les eleccions del 25-N. Segons ha pogut saber l'ACN de fonts socialistes, que tenen la comissió de llistes reunida aquest dissabte, el que liderarà la formació a Girona serà Juli Fernández, de manera que cau Marina Geli, que podria ocupar la segona posició. Pel que fa a Lleida, Àngel Ros encapçalarà la llista com estava previst, i a Tarragona anirà de número u Xavier Sabater.
© @ACN

Comparteix
   


Etiquetes
Maurici Lucena, persona de confiança de Montilla i Chacón, segon per Barcelona
 
L'economista Maurici Lucena (Barcelona, 1975), que va ser alt càrrec del Ministeri d'Indústria quan el lideraven Joan Clos i José Montilla, és la sorpresa de la llista de Barcelona, en què ocuparà la segons posició. Després, i per ordre, hi aniran Núria Parlón, Joan ignasi Elena, Rocío Martínez Sampere, Dani Fernández, Eva Granados, Jaume Collboni, Montse Capdevila, Miquel Iceta i Celestino Corbacho.
 
Juli Fernández encapçala Girona i Marina Geli incògnita 
 
Marina Geli no serà la número u per Girona tal com proposava l'agrupació d'aquest territori sinó que ho serà Juli Fernández, el primer secretari del PSC a Girona que va substituir a Joaquim Nadal, i l'exconsellera de Salut podria ocupar la segona posició. La senadora Iolanda Pineda i l'exregidor de Girona Ignasi Thió també aniran a la llista. 
 
Àngel Ros per a Lleida
 
A Lleida no hi ha hagut sorpreses, i tal i com estava previst, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros serà el candidat, i Oscar Ordeig, que li disputava la posició, serà el número dos. A banda, hi aniran Jordina Freixanet i la diputada Mònica Lafuente. 
 
Xavier Sabater encapçala Tarragona 
 
El president del grup del PSC al Parlament, Xavier Sabater, encapçalarà la llista de Tarragona, mentre que Núria Segur i Núria Ventura el seguiran.
 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pep fletxa Rubí
14 d'octubre de 2012, 15.03 h

Tret de Lleida ( i encara en tinc dubtes ) l'hòstia dels socialistes serà monumental. Ara espero que ERC faci una campanya en positiu, il·lusionant i pensada també en les classes treballadores i petits empresaris que sabem que ciu no és el nostre partit. ( Jo no sóc tonto...)


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Emili fletxa Terrassa
14 d'octubre de 2012, 11.32 h

Navarro, Montilla, Chacon , Rubalcava, . . . . cap d'aquest quatre fan res per Catalunya, millor farien esborrant la C de les seves inicials,
o potser PSC ja vol dir Partit Sense Catalunya ? ? ? ? Si és aixì , callo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.