directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 19:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Irrompen al Ple de Girona contra l'actuació de la fiscalia en el cas de les fotos dels reis

Els joves van desplegar tres pancartes on es podia llegir 'Jo també sóc antimonàrquic'

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No hi ha llibertat d'expressió. Així ho creuen un grup de joves, concretament una desena, que van irrpmre de cop i volta al Ple de Girona del passat dimarts. Els joves van entrar al ple cridant 'Jo també cremo la bandera espanyola'. Després van desplegar tres pancartes on es podia llegir 'Jo també sóc antimonàrquic' i van llegir un manifest que deia que la decisió de la Fiscalia de l'Audiència Nacional ha 'atemptat contra la llibertat d'expressió, de manifestació i d'opinió' i en què criticaven el 'desmesurat' desplegament policial durant la concentració de dissabte passat.
girona rei monarca
Comparteix
   


Etiquetes
El Ple de l'Ajuntament de Girona del passat dimarts a la nit va acabar encara més ple. A mitja sessió un grup de joves van interrompre per sorpresa en senyal de protesta per la investigació judicial oberta per la crema de les fotos dels reis. Recordem que, ara fa uns dies, el Rei Joan Carles I va visitar la ciutat en motiu de la inauguració del Parc tecnològic de Girona. Aquell mateix dia, hi hagueren diferents manifestacions, la més multitudinària fou a la nit, a on entre càntics de protesta i pancartes, és van cremar diferents banderes espanyoles. Poc després, la fiscalia va demanar a Interior que identifiqués als autors de l'acte 'penat pel codi civil espanyol' per processar-los.

Així doncs, una desena de joves van desplegar tres pancartes on es podia llegir 'Jo també sóc antimonàrquic' i van llegir un manifest que deia que la decisió de la Fiscalia de l'Audiència Nacional ha 'atemptat contra la llibertat d'expressió, de manifestació i d'opinió' i en què criticaven el 'desmesurat' desplegament policial durant la concentració de dissabte passat. Els joves van entrar al ple cridant 'Jo també cremo la bandera espanyola'. El grup ha denunciat també que la Policia Municipal de Girona 'està fent identificacions de manera contínua i amb ús de violència i intimidació'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Sta. Cristina d'Aro
20 de setembre de 2007, 20.19 h

Tot el desplegament policial ordenat per un mal votat conseller d'interior, i un ajuntament que al damunt amenaça per tal d'obtenir dades del dia d'autos, només es pot contrarrestar el dia de les eleccions. Votar NUL (no en blanc), a veure si Esquerra, IC i socialistes foten el camp d'una vegada.
Potser el què dic sona a disbarat, però prefereixo ser numantí, que haver d'aguantar aquesta plèiade d'inútils que juguen a polític, i al damunt cobren uns sous astronòmics, que els paguem de ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.