directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 20:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Ja pots jugar a la Puta i la Ramoneta

Un joc de cartes de ficció política per desfer l’empat entre Catalunya i Espanya, en un moment clau de la vida política catalana on la Puta i la Ramoneta ja no són possible

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Segons diuen els autors del joc “Jugaran les cartes el millor que sàpiguen per sumar punts i restar-ne a l’adversari. Cada personatge podrà negociar i així fer la Puta o fer la Ramoneta, enganyar o prevenir l’engany. No és un joc realista però qualsevol semblança amb la realitat no és casual. Perquè la política es comporta com un joc, les meves cartes, les teves i l’atzar.” El joc de cartes  reprodueix episodis pretèrits  en la vida política catalana que segurament aviat deixaran de tenir sentit, perquè ara és el moment de que  la Puta i la Ramoneta tant sols sigui un joc, pel bé del país.







Comparteix
   


Etiquetes
"Fem el joc de la Puta i la Ramoneta perquè tu puguis fer-ho i els polítics ja no ho facin més"

Com s’hi juga: El joc es basa en diferents papers polítics. Cadascú té el seu objectiu. L’independentista vol sumar punts per a la independència, l’espanyolista vol restar punts a Catalunya, l’autonomista vol que les forces quedin empatades perquè tot continuï igual. És un joc de sumes i restes en què cal vista, habilitat i picardia, un joc fet des d’una perspectiva catalana. Els jugadors miraran de fer aliances i negociar. Entre ronda i ronda, poden passar tota mena de fets polítics. Des del destapament d’un cas de corrupció fins a adonar-te que han tornar a fer el peix al cove.

Un projecte que busca el micromecenatge per fer-ho possible

El joc de La Puta i la Ramoneta ha estat creat per Marc Miquel com autor, Ricard Muntané com editor i Albert Vendrell com il.lustrador. A la pàgina web del joc (laputailaramonetaeljoc.com) i de l’editorial (catalangames.org) hi ha més informació respecte qui hi ha darrera el projecte. I pots col·laborar en aquest enllaç.

Volen lliurar un joc a cada diputat del Parlament: És hora que deixin de jugar a la Puta i la Ramoneta

És un joc de sàtira però amb un missatge de crítica social. L'humor ens permet parlar de la realitat de la política catalana i fer-ho divertit i provocador. Ara ja no toca jugar a la Puta i la Ramoneta, ara toca fer política.

 Jordi Pujol  i Albert Sánchez Pinyol són algunes de les personalitats que els hi han donat suport, esperem que la proposta arribi a bon port i la Puta i la Ramoneta tant sols sigui un joc.
 
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
22 de maig de 2013, 09.25 h

òndia, la mateixa veu que la lliga dels gentlemant a l'anunci... quin mal rollo xdxd


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 de maig de 2013, 09.17 h

y la ramoneta es la conducta que casi todos los polìticos han adoptado para arruinarnos, Urdángarines,Bárcelas,Camps,Pujoles,Millets,Asesores etc,etc, después los de los ayuntamientos, diputacione, consejos comarcales, cuyos dirigentes solo se han cuidado de su bolsillo.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.