directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 14:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Junqueras: “Els de la tercera via” han posat una nova travessa, el tancament de la meitat dels canals de @TV3

El líder republicà garanteix que un bon resultat d'ERC serà una garantia per a Artur Mas i el seu Govern

Comentaris 9  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

Tarragona (ACN).- El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha dedicat el míting d'aquest dilluns a carregar contra la "inexistent" tercera via i els seus defensors. "Els de la tercera via han posat avui una nova travessa: el tancament de la meitat dels canals de TV3". Segons Junqueras, aquesta és la proposta que arriba des de l'Estat per convèncer els catalans de no tirar endavant el procés sobiranista i que té altres capítols en la "persecució" de la llengua i el model educatiu i en el "perjudici" de l'economia i les infraestructures. Els "atacs" no s'aturaran fins que els catalans decideixin el seu futur i, en aquest sentit, ha afirmat que un bon resultat d'ERC el 25-M serà una "garantia" per a Artur Mas i el seu Govern.
Junqueras i Ernest Maragall a l'acte de Tarragona
Junqueras i Ernest Maragall a l'acte de Tarragona


Josep Bargalló a l'acte d'ERC a Tarragona
Josep Bargalló a l'acte d'ERC a Tarragona

Comparteix
   


Etiquetes
"Mentre el Govern faci tot el possible per posar les urnes el 9-N, nosaltres li donarem tot el suport"

"El president pot estar absolutament tranquil", ha afegit davant les quatre-centes persones que han assistit a l'Aula Magna del Campus Catalunya en el tercer míting més multitudinari de la campanya. Segons Junqueras, un bon resultat d'ERC serà "una garantia per a Artur Mas, per al seu Govern i per al país que presideix". De fet, fins i tot ha afirmat que, "sovint", ERC és més fidel a l'estabilitat del país i al projecte de Govern que algun partit de la seva pròpia coalició, en referència a Unió. 

"La voluntat dels ciutadans expressada en referèndum és del tot irrenunciable".

A diferència dels que es comprometen "passi el que passi" amb el país, Junqueras ha advertit que a Catalunya hi ha gent "disposada a vendre's abans que la comprin". A aquest tipus de gent els ha deixat clar que ERC "no acceptarà" propostes que excloguin la consulta sobiranista. "La voluntat dels ciutadans expressada en referèndum és del tot irrenunciable".

"No ens cansarem, no ens resignarem i no ens rendirem. I farem el possible perquè els que estiguin al nostre costat no es resignin, no es cansin i no es rendeixin",

Com ja va fer en el míting central de campanya de diumenge passat, el president d'Esquerra ha donat la seva paraula que anirà fins el final per fer que els catalans puguin decidir lliurement el seu futur. "No ens cansarem, no ens resignarem i no ens rendirem. I farem el possible perquè els que estiguin al nostre costat no es resignin, no es cansin i no es rendeixin", ha exclamat. I, per si algú es pren aquestes paraules com un atac, Junqueras ha deixat clar que no és cap "amenaça". "Algú ho pot interpretar com una amenaça?", ha preguntat tot recordant que l'objectiu d'ERC és el d'acompanyar el poble.

Junqueras havia començat el discurs parlant de la tercera via i ha tancat el cercle referint-se a aquell que l'ha de proposar, l'Estat. "Nosaltres demostrem que estimem tothom a tots els nostres actes, de la mateixa manera que el govern espanyol demostra cada dia que no ens estima", ha finalitzat. 

"Josep Bargalló representa avui el mateix que Pasqual Maragall ahir"

L'encarregat de tancar el míting a Tarragona ha estat el número 2 de la candidatura d'ERC-NECat-Catalunya Sí, Ernest Maragall, en absència del cap de llista, Josep-Maria Terricabras, que ha viatjat a Madrid per participar en un debat electoral a TVE. Maragall ha volgut dedicar unes paraules a l'exconseller en cap, Josep Bargalló, present al míting, i ha destacat els valors que representa: "República i Socialisme". "Josep Bargalló representa avui a Tarragona el mateix que Pasqual Maragall ahir a Tarragona", ha expressat provocant una gran ovació del públic. 

Maragall ha reivindicat una nova Catalunya dins una nova Europa i ha pronosticat tres grans majories a partir del 25 de maig. La primera, la majoria de persones que aniran a votar en les europees. "En tenim prou amb que la nostra gent vagi a votar. Que tots els que van anar a la Via Catalana vagin a les urnes", ha indicat. El president de NECat confia en què a més d'una alta participació es configuri una majoria similar a la del Parlament, amb CiU, ERC i ICV-EUiA com a forces de referència. 

La segona majoria que preveu Maragall és la del 9 de novembre, en què els catalans aniran a votar per decidir lliurement si volen construir un estat independent. I la tercera majoria serà la que, segons ell, aconseguirà la coalició ERC-NECat. "Catalunya tindrà l'estabilitat garantida i l'alternativa preparada", ha avançat.
 



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#9
mario fletxa barna
21 de maig de 2014, 10.22 h

RES MES A DIR! VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#8
joan fletxa tarragona
20 de maig de 2014, 20.51 h

No tenen rés a fer si ens mantenim units en el dret a decidir.Que guanyi CiU o ERC és secundari,perqué en democràcia tot és secundari,menys la voluntat dels ciutadans.I els nostres partits,malhauradament,encara no estan preparats per això


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#7
20 de maig de 2014, 12.32 h

De nosaltres depèn acabar amb aquestes imposicions de Madrid. Aquest diumenge omplim les urnes amb vots per la independència, una elevada participació a Catalunya el 25-M ajudarà en el procés sobiranista! Demostrem que Catalunya no és espanya! Enviem un clar senyal de cara la UE i el món!


Valora aquest comentari:   votar positiu 11   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#6
eli fletxa sabadell
20 de maig de 2014, 12.29 h

Espanya sempre ha anat contra catalunya , i si no mireu la historia que hi ha un munt d´exemples


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
mario fletxa barna
20 de maig de 2014, 12.18 h

S'ha d'escriure "estado" per no confondre el personal, avui per avui el nostre ESTAT ja està configurat i preparat per recollir la CONFIRMACIÖ a les urnes el 9-N passant per el 25-M. TOTS PREPARATS! ARA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
20 de maig de 2014, 12.05 h

#3
OTRA NOTICIA QUE EL PANFLETO OS ESCONDE


Jordi Ausàs, de ERC, se enfrenta a una pena de seis años y medio de cárcel y a una multa de 2.250.000 euros

El juicio al 'exconseller' por presunto contrabando de tabaco empezará este martes en la Audiencia de Lleida

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/jordi-ausas-enfrenta-pena-seis-anos-medio-carcel-multa-2250000-euros-3277069


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Synera fletxa Barcelona
20 de maig de 2014, 06.59 h

LA SUPRESIÓ DE L'ESTAT A CAT ENCARE ÉS MÉS JUSTIFICABLE PERQUÈ ES DEU A UNA CONQUESTA I ESPANYA, A MÉS, NO ÉS UNA NACIÓ .


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Synera fletxa Barcelona
20 de maig de 2014, 06.57 h

L'ESTAT NO ÉS UNA FINALITAT PER SÍ MATEIXA,, SINO UN SIMPLE INSTRUMENT. QUAN NO SERVEIX AL SEUS CIUTADANS ES CANVIA I PROU.


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
20 de maig de 2014, 06.54 h

L'ESTAT VOL MATAR A CAT. ACTUA CONTRA LA SEVA CILTURA I ELS SEUS CIUTADANS. ELS VOL POBRES I DEPENDENTS. PER TANT, HA L'ESTAT DEIXAT DE SER UN INSTRUMENT VÀLID APER A CAT. NO SERVEIX. HEM DE SUPRIMIR-LO JA!


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.