directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 15:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

El documental de la Guàrdia Civil que circula per la xarxa és fals

El fals documental alerta sobre possibles atemptats d'ETA a través de telèfons mòbils

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un fals document de la Guàrdia Civil que circula per Internet alerta sobre possibles atemptats de la banda terrorista ETA a través de telèfons mòbils a diverses ciutats de l'Estat espanyol, entre elles Madrid, València i Barcelona. La Guàrdia Civil de Barcelona ha confirmat que es tracta d'un document fals del qual es desconeixen els autors.
pc teclejar teclat
Comparteix
   


Etiquetes
Diferents ciutadans han rebut els últims dies un document aparentment oficial de la Guàrdia Civil que alerta sobre possibles atemptats d'ETA en diverses ciutats de l'Estat espanyol a través de telèfons mòbils. Concretament, en aquest correu s'adverteix que no es reculli cap telèfon mòbil, ja que s'estarien preparant atemptats indiscriminats amb els detonadors robats recentment a Grenoble per la banda terrorista.

Segons aquest correu electrònic, aquests detonadors s'acompanyarien amb uns grams de dinamita i s'inseririen en telèfons mòbils o clauers i es deixarien al carrer. En el mateix document s'afegeix que aquests artefactes tindrien força suficient per arrencar una mà.

La Guàrdia Civil ha explicat que ja han rebut trucades i correus de diferents ciutadans per preguntar sobre la veracitat d'aquests fets i han confirmat que es tracta d'un document fals que en cap moment no ha estat elaborat per aquest cos. La Guàrdia Civil ha lamentat també que, en difondre's per Internet, aquesta notícia s'hagi estès ràpidament i que alguns ciutadans s'hagin pogut sentir alarmats, ja que el document podria semblar verdader perquè porta el segell de la Guàrdia Civil –tot i que de la secció d'agricultura- i la firma d'un suposat alferes.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Laia Tana fletxa Barcelona
28 d'abril de 2007, 12.28 h

Sort que ho desmenteixen! I jo que havia deixat de collir mitja dotzena de telèfons mòbils i una dotzeneta bona de clauers que havia vist abandonats pel carrer! Em fa posar molt neguitosa pensar que un cos de les forces de seguretat de l'Estat es molesti a desmentir una «notícia» –que almenys fa quatre anys que circula per la xarxa– que tots els ciutadans amb dos dits de seny ja havíem classificat d'spam i que ni havíem fet córrer perquè, a sobre, no té la més mínima gràcia. Fri... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.