directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 17:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

ERC centrarà part de la seva campanya en atacar CDC pel 'cas Palau'

Puigcercós creu que 'l'acusació de corrupció de partits polítics o persones vinculades, no fa perdre vots' no farà perdre vots a Artur Mas

Comentaris 38  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 6 vots )
carregant Carregant

ERC ha presentat avui la campanya Gent honesta a la política amb la que es proposa recórrer tot el país per explicar 'la veritat del cas Palau' i el finançament irregular de CDC, que els republicans creuen provat. El president de la formació, Joan Puigcercós, diu que és 'conscient' que 'l'acusació de corrupció de partits polítics o persones vinculades, no fa perdre vots', com creu que demostren els exemples del País Valencià, les Illes o la Comunitat de Madrid, si bé ha afirmat que tenen la 'obligació política' de destapar un cas que per ERC no ha arribat a la ciutadania. Entre el material de campanya, hi figura un vídeo on posa en dubte les pràctiques de CDC.



Comparteix
   


Etiquetes
El vídeo resumeix els treballs de la comissió d'investigació parlamentària que deixa en evidència molts dels compareixents i els dubtes encara sense resoldre sobre el presumpte finançament de Ferrovial a Convergència per l’adjudicació d’obra pública mitjançant convenis amb el Palau de la Música.

En el marc d'una intervenció al Parlament davant el grup parlamentari, a la que també hi han assistit candidats dels republicans a les eleccions del 28-N, Puigcercós ha alertat que 'no és bo' pel país 'que es generalitzin aquestes pràctiques' polítiques irregulars que ERC atribueix a CDC, encara menys en un moment en què caldrà 'prendre decisions' sobre la relació de Catalunya amb Espanya que 'no poden dependre de factors externs'.

Puigcercós, ha explicat que 'Esquerra ha fet un gran esforç per deixar de ser comentaristes i actuar, i podem afirmar sense por que no ens lamentem de la corrupció, sinó que la combatem'.

Promeses electorals
Per evitar aquestes 'hipoteques polítiques i econòmiques amb determinats cercles de Madrid', i per fer de l’administració pública una eina més transparent i eficient per a la ciutadania, Puigcercós ha avançat que Esquerra proposarà tres mesures en la pròxima legislatura que passen per dotar Catalunya de la Llei de transparència i accés a la informació pública, impulsar el Pacte d'integritat en l’àmbit de la contractació pública i un òrgan únic de contractació pública que centralitzi les compres de l’administració pública.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#38
yo mateix fletxa Berga
22 de setembre de 2010, 19.48 h

alcaldes,regidors,diputats....que es pugen el sou nomes arriba!aquests els paguem tots!!Un politic sgui el que sigui tindria que tindre el sou min.Que es fa per vocaciò i ajudar a la gènt!No per viure millòr!!Ser politic avui en dia es que et toqui la loterià!!!I si es veritat que vajin public totes les financès!!I quant es cobrava fa 10añs i quant cobren ARA!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#37
Manel fletxa Barcelona
22 de setembre de 2010, 08.13 h

#35 ERC es finança només amb les quotes dels militants i dels ingressos que provenen dels seus càrrecs públics (alcaldes, regidors, diputats, consellers, etc.), segons estipula la carta financera. ERC no accepta donatius. El que fa és reduir les despeses al màxim, i són els militants els que pengen cartells, mentre que altres partits paguen empreses per què els encartellin.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#36
Pep fletxa Reus
22 de setembre de 2010, 08.11 h

#33 totalment d'acord amb tu, aquests és un país de masoques que després de les eleccions es passa quatre anys dient lo malament que ho fan els qui estan al govern i que quan van votar, no és que no sàpiguen res del programa de qui es presenta, és que no llegeixen ni el nom de la papereta que dipositen en l'urna


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#35
yo mateix fletxa Berga
22 de setembre de 2010, 08.07 h

Bona campaña aviam si feu public de on surt tot els diners que feu servir per fe campaña!Tant erc com tots els partits!!1 partit ya a dit que u faran!!Adivina¿?¿?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#34
22 de setembre de 2010, 00.54 h

ERC escombra els corruptes de Catalunya!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#33
Republicà fletxa Barcelona
22 de setembre de 2010, 00.31 h

ERC s´equivoca d´estrategia. Enlloc de denunciar la corrupciò hauria de començar a robar a manta ja que així en aquest País nostre,segur que guanyaria les eleccions. I sinò mireu els fets:

Al principat qui més roba són CIU i PSC i sempre guanyen. Uns autonomiques i els altres Espanyoles.

A les illes i al País Valencià el PP te merda fins al coll i sempre guanya.

PD- Notis la ironia, Mans netes sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#32
INDEPENDÈNCIA fletxa Catalunya
21 de setembre de 2010, 23.30 h

M´encanten els que es fan passar per reagrupats o laportistes per defensar CiU del robatori monumental que ens han fet. Encara resultarà que ho són de veritat. I l´Ex-votant fent el ridícul i canviant-se el nick a "mans plenes" i "ind. decebut" perque sembli que són molta gent indignada perque es dubti de la sacrosanta mà de Ciu, mare de deu senyoooooorrrrrr, aiiiii, aiiii.... Colla de lladres i mentiders.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#31
Manel fletxa Barcelona
21 de setembre de 2010, 22.59 h

#28 Aaaaah, vaja, amb aquest altre comentari ja està tot més clar: si només se t'ocorre deixar anar aquest munt de MENTIDES per fer demagògia, em sap greu dir-te que et poses més en evidència que un convergent unionista que corre per aquí i que porta anys intentant fer-se passar per exvotant.

Suposo que, com que ja heu vist que el perfil "exvotant" ja no cola, ara toca el de "independentista decebut". Però no n'hi ha prou amb dir-se "independentista decebut", cal argumentar-ho, i tu v... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#30
Manel fletxa Barcelona
21 de setembre de 2010, 22.54 h

#29 Es pot saber de què parles? A qui ataca ERC? Et sap greu que ERC combati la CORRPUICIÓ, la faci qui la faci? Uuiiiiiii, no cestaràs intentant justificar la corrupció, oi? Per què, si no, no entenc res del teu comentari. A menys que vulguis defensar CiU sense que es noti... no deu ser el cas, oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#29
21 de setembre de 2010, 22.43 h

La campanya d'ERC no es atacar a CiU, es atacar també a Reagrupament, Solidaritat, al PSC, a ICV.. a tothom, atacar i no parar d'atacar i després pactar amb el primer que sumin.... ja no queda res de la bona esquerra de fa temps


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 7
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.