directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 11:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Greenpeace denuncia la "desaparició" del ministeri de Medi Ambient espanyol

Zapatero l'ha "desballestat" entre diversos ministeris

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'organització ecologista Greenpeace denuncia la desaparició del ministeri de Medi Ambient espanyol i el seu 'desballestament' entre diversos ministeris. Greenpeace considera que sotmetre la política de Medi Ambient a Agricultura i Indústria suposa la 'desaparició de la veu' del Medi Ambient del consell de ministres. 'En un moment en què la dramàtica situació ambiental requereix de la màxima atenció, Zapatero elimina el Ministeri de Medi Ambient', ha declarat el director de Greenpeace, Juan López de Uralde.
greenpeace vandellós
Comparteix
   

'Considerem que aquesta decisió és un greu error de Zapatero només començar la legislatura, que decebrà a molts ciutadans preocupats pel medi ambient en un moment en què el que fa falta és lideratge en aquesta matèria', ha afirmat De Uralde. 'No hi ha dubte que les conseqüències d'aquesta decisió seran molt negatives per al nostre entorn', ha afegit, alhora que s'ha preguntat 'si això és el que ha après Zapatero dels seus assessors internacionals com Rifkin o Al Gore'.

Greenpeace recorda que el ministeri de Medi Ambient va ser creat el 1996 per Jose María Aznar i durant els últims quatre anys ha tingut un paper 'fonamental i definitiu', especialment en la protecció de la biodiversitat i ha determinat la política respecte al canvi climàtic. Des de l'organització ecologista es creu que aquesta decisió fa retrocedir les polítiques de medi ambient a la situació en la qual estaven en els anys 90, en què Media Ambient estava dividit entre diversos ministeris.

Greenpeace explica que les organitzacions ecologistes han defensat sense èxit la creació d'una vicepreseidencia de Sostenibilitat que coordinés les polítiques de tots els ministeris relatives al medi ambient. Així, Greenpeace afirma que continuarà la seva lluita 'incansable' per a la protecció ambiental durant els pròxims quatre anys.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
15 d'abril de 2008, 19.39 h

Tota la classe política, sense excepcions, són uns incultes i insesibles al tema mediambiental. Si ho fossin, moltes de les coses que s'han fet, que s'estan fent i continuaran fent, ni el crit d'atenció al govern espanyol per part de l'U. E., no haguessin succeit.
I en quant al govern català, aquests que en formen part i es titllen de verds, com l'omnipresent Saura, si tinguessin vergonya, dimitirien ipso facto.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.