directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 01:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Joel Joan i Abel Folk acompanyaran Lloll Beltran a la pel·lícula de Woody Allen

El rodatge s'iniciarà el mes de juliol

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'actriu catalana Lloll Beltran participarà en la pel·lícula que el mític director novaiorquès Woody Allen rodarà aquest estiu a Barcelona i Astúries, després de superar el càsting. Beltran se suma a un repartiment encapçalat per Javier Bardem, Penélope Cruz i Scarlett Johansson. Joel Joan i Abel Folck també hi participaran.
lloll bertran
Comparteix
   


Etiquetes
En declaracions a Catalunya Ràdio, la popular actriu ha assegurat que farà el paper d'amiga de la protagonista i ha assenyalat que li va dir a Woody Allen: "Escull-me, escull-me', i el director la va escollir.

Lloll Beltran ha dit que va signar divendres passat un preacord i que li va fer una mica de "respecte i impacte" veure escrit a la capçalera del document 'Projecte de Woody Allen'. La popular còmica catalana s'uneix així a Joan Pera d'entre els actors catalans que participaran al film.

Recordem que Allen ja va escollir Joan Pera, el seu doblador habitual, per fer una aparició a mode de "cameo".

L'actriu catalana ha precisat que en el preacord només hi posava que faria d'amiga de Joan a la cafeteria i ha explicat que "sóc una amiga del protagonista, que és Javier Bardem".

Joal Joan i Albel Folk també han estat fitxats

Joel Joan, en les proves, va provar sort imitant el mestre Woddy Allen. Però és seriós aquest actor?", va preguntar Allen a Pep Armengol, responsable del càsting, després de veure la prova. Doncs el deurien convèncer que sí, ja que Joel Joan treballarà en una sessió, un dia: "Com a molt diré una frase, encara no sé ni el nom del personatge". L'actor català també va dir: "Treballar amb Woody Allen és pura mitologia. Em sento com si a un nigerià aficionat a la Gioconda el porten de visita al Louvre".  En saber que compartirà repartiment amb Lloll Bertran i Abel Folk en el cartell, ironitzà: "Una bona representació del cinema català, semblem el trio La La La".

Abel Folk també estarà present al film d'Allen: "En la prova, que es va fer sense el cineasta de Nova York, vaig interpretar una escena del film en la qual feia de metge. No sé molt bé què em demanarà però és igual, treballaria per ell encara que fos com a figurant o duent cafès", va dir ahir Folk, orgullós de poder treballar al costat d'un dels directors que més admira. "Estic segur que el veuré poc. Diuen que és molt tímid, però amb mirar em conformo. Sóc molt mitòman. Estaré encantat encara que solament pugui veure'l de prop una estona", va assenyalar el polifacètic actor que actualment interpreta El ventall de lady Windermere en el Teatre Nacional, i protagonitza El coronel Macià en els cinemes.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Raquel Ortiz Aliaga fletxa 08756 La Palma de Cervello (Barcelona)
1 de juny de 2007, 12.19 h

La veritat es que no soc cap professional del cinema per poder donar una opinio amb cara i ulls referent a aquest article. La meva unica experiencia en aquest mon de l'interpretació, ha sigut fer de figurant en algunes series catalanes de televisio, per exemple: temps de silenci. Pero vull aprofitar aquest espai per dir que m'encantaria participar en aquest film d'en Woody Allen com a figurant. Si el meu sommi es pogues fer realitat, pot ser desprès de gaudir d'aquesta experiencia, tindria cap... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Robert fletxa Lleida
16 de maig de 2007, 16.55 h

A mi tot aquest sidral de la pel.licula del Woody Allen a Barcelona i tot el rebombori que se li està donant i la dèria dels actors i actrius catalans perdent oli sense cap més criteri que pel fet de treballar amb el tal Allen ni que sigui per dir una trista frase, em te amb un neguit molt gran al cos. Perque només en veure qui seran els actors principals que encapçalaran la llista ja s'ensuma que la pel.lícula es rodarà des del punt de vista hispanocèntric. Així que ja m'ho veig a veni... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
pep garcia fletxa barcelona
15 de maig de 2007, 13.06 h

A part de qui hi surti o no l'ho de aquesta pelicula em sembla una collonada una productora contracte al W Allen ell imposa sembla ser a la Scarlett Johansson i la resta d'actors els posa la productora que crec que es Mediapro venen a rodar a BCN per promocionar la ciutat i anar fent Sembla ser que tambe hi sortiran Joel Joan i Abel Folk ....


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.