directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 22:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La insòlita i aberrant justificació del Diario16.es per haver entrevistat Carles Puigdemont

El text que acompanya el vídeo de l'entrevista afirma que "la línia editorial no comparteix les expressions, opinions i manifestacions que s'hi puguin donar"

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

Gerard Sesé @gerardsese | Avui, el digital Diario16.es ha tret en exclusiva una entrevista al president de Catalunya, Carles Puigdemont. L'havia aconseguit la seva periodista estrella, Bea Talegón, que s'ha desplaçat a Brussel·les i ha elaborat una entrevista extensa i en profunditat amb el polític gironí. Però l'entrevista, en format vídeo, ha aparegut amb un text preventiu que ha sorprès, fins i tot, a la mateixa periodista.
bea talegon, carles puigdemont, diario16
Captura de l'entrevista de Bea Talegón a Carles Puigdemont pel Diario16.es

Comparteix
   


Etiquetes
Si es miren i rebusquen les entrevistes fetes anteriorment en aquest mitjà, mai Diario16.es havia publicat una entrevista advertint als seus lectors que algunes de les "expressions, opinions o manifestacions" que puguin aparèixer no corresponen "amb la línia editorial del diari". Ni a gent de l'entorn d'ETA o assassins confessos o personatges dels més estrafolaris... Mai abans s'havia fet una advertència semblant. Potser convindria preguntar-se si aquest text preventiu podria anar més enfocat a les preguntes i valoracions de Bea Talegón que no pas a les respostes de Cares Puigdemont. Potser, el mitjà espanyol s'hauria volgut curar en salut sobre la manera de fer i pensar de la periodista madrilenya que ha mostrat empatia i comprensió amb el procés independentista republicà català. Per què sinó... qui s'excusa de les expressions i afirmacions d'un entrevistat?

Aquí el text exacte: 

Nuestro medio, en su afán y compromiso de ofrecer a nuestros lectores contenidos de gran calidad y que aporten elementos que ayuden al proceso de creación de la opinión, como corresponde al lector, ofrece una entrevista que nuestra líder de Opinión, Beatriz Talegon, ha hecho a Carles Puigdemont.
En la misma figuran expresiones, opiniones y manifestaciones que no necesariamente pudieran ser compartidas con la línea editorial de Diario16.
 
Pero siendo, como son, el respeto a la opinión ajena y a la libertad de expresión dos principios elementales que conforman nuestra filosofía editorial y nuestra forma de entender el periodismo, ofrecemos la entrevista en su totalidad.
 
Y dejamos al lector la opción legítima, desde su libertad y su propio criterio, valorar esta conversación en exclusiva para Diario16 de Beatriz Talegòn con Carles Puigdemont.

"Ha estat una sorpresa i he demanat que ho treguin"

I què en pensa la protagonista afectada? En declaracions a directe!cat, Bea Talegón ha explicat que s'ha sorprès amb l'advertència que s'ha fet dins la publicació de la seva entrevista i que "no ho tenia constància que s'anava a fer". A més, ha afegit que no li van consultar: "no es va comptar amb mi". Però lluny de resignar-se, Talegón ha dit que "un cop ho he vist he manifestat personalment, i altres companys del mitjà m'han fet costat, que no estic d'acord amb aquest text" i, fins i tot, ha demanat que es retirés tot i que no ho ha aconseguit. Àdhuc, ha volgut deixar clar que no li agrada que "intentin embrutar la meva imatge" i que no ho entén ja que l'entrevista estava acordada amb el diari. D'altra banda, ha recordat que "mai he tingut problemes amb Diario16.es de cap tipus".
 
Fins i tot, aquest matí, ella mateixa ja ha volgut deixar clar que "ella no té res a veure amb aquest comentari". 





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
1 de març de 2018, 13.08 h

ESPANYOLS, QUEDEU-VOS AMB LAA UNITAT D'ESPANYA I MORIU-S'HI, DONCS ÉS L'ÚNIC QUE SABEN DIR EL PP, PSOE I C'S.

SOBRETOT MURIU UNITS I SENSE DIGNITAT. DONCS AMB TOT EL QU ESTEU VEIEN, SI ENCARE NO US AVERGONYIU DEL GOVERN DEL VOSTRE ESTAT, ESTEU ACABATS. SERÀ UNA ESPANYAA UNIDA PER LA INDIGNITAT I PER DONAR SUPORT AL GOVERN MÉS CORRUPTE DEL MON.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Emili fletxa Castellar del Vallès
1 de març de 2018, 10.19 h

La unidad de España es lo único importante. Aquesta és la clau de volta


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de març de 2018, 09.15 h

La prensa del règim cada vegada s'amaga menys. Deu ser la independència del diari vist 'a la espanyola' com la judicial entre altres.


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.