directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 19 de maig de 2024 17:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'Europa silenciada reacciona als empresonaments

L'Aliança Lliure Europea diu que a Espanya ''no hi ha ni democràcia ni justícia'' i insta la UE a actuar

Comentaris 24  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 9 vots )
carregant Carregant

Redacció| A Espanya "no hi ha ni democràcia ni justícia". Aquesta és la resposta de l'Aliança Lliure Europea (EFA per les seves sigles en anglès) a l'empresonament de Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell per les seves idees polítiques. 
Turull, abans de ser empresonat
Turull, abans de ser empresonat

Comparteix
   


Etiquetes
A través d'un comunicat, han instat a la Unió Europea "a actuar" i han recordat que mentre el Consell Europeu era reunit avui "les veus de la democràcia eren aixafades a Catalunya". En aquest sentit el president de l'EFA, François Alfonsi, ha demanat als líders europeus -que avui eren reunits a Brussel·les amb motiu de la cimera- que "deixin d'ignorar l'amenaça imminent" cap a Catalunya i cap a la democràcia a Europa. 

Alfonsi ha parlat d"Erdoganització" (en referència al president de Turquia) de l'estat espanyol i ha apuntat que cal que aquest procés sigui "frenat" pel bé de la democràcia. "Els membres escollits d'un estat no poden ignorar que Espanya continua anihilant llibertats bàsiques i drets fonamentals sense cap reacció dels altres 27 membres de la UE", ha afirmat.

El president de l'EFA veu "escandalós" que qualsevol estat pugui "intimidar i censurar amb tant desvergonyiment" punts de vista polítics avalats en les eleccions del 21-D. L'Aliança Lliure Europea és el paraigua europeu de 45 partits progressistes nacionalistes, regionalistes i autonomistes a tota la Unió Europea (UE), que representen nacions sense estat, regions i minories tradicionals a Europa. 




COMENTARIS fletxa taronja

item
#24
24 de març de 2018, 20.19 h

#23 Em crec el que tu vulguis que em cregui, ratolí meu!

Té, et torno a fer el regalet aquell que tant et va agradar:

"A mí, la unidad de España me suda la polla por delante y por detrás, que se metan a España en el puto culo, a ver si les explota dentro y les quedan los huevos colgando del campanario; que vayan a cagar a la puta playa con la puta España, que llevo desde que nací con la puta España, vayan a la mierda ya con el país ese y dejen de tocar los cojones"

Pepe Rubianes, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#23
24 de març de 2018, 20.18 h

#22 Et creus interessant...?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#22
24 de març de 2018, 20.06 h

#21
Internacionalisme: Solidaritat, col·laboració entre NACIONS o POBLES, sobre la base d’uns interessos i objectius comuns.

Manelet, manelet, perquè m'insultes? Si jo t'estimo moolt. Ets espanyolista acomplexadet però no gaire, de pensament, expressió i temperament testicularment masclista, primari, violent i tan previsible com la pudor de la merda, feixista i faísta alhora però, de tant en tant, en deixes anar alguna de bona com aquesta:

«en l'esquema mental de termostat d'un n... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#21
24 de març de 2018, 15.22 h

#19 Mira, tros d'imbècil rematat: si no saps distinguir entre l'internacionalisme proclamat per la I Internacional de l'AIT i l'imperialimse NAZI, ianqui, espanyol o dels almogàvers i Jaume I el genocida, jo no en tinc la culpa. Apa, a falta d'arguments, com l'idiota del "dit i la Lluna", segueix titllant de "masclista" a qui biològicament té collos (podria biològicament tenir ovaris, vés què hi farem!) i manifesta estar fins els mateixos d'aguantar NAZIS com tu. Aquest és el problema: ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#20
24 de març de 2018, 14.28 h

#17 Ja se't van inflamant, un altre cop, eh? Ves amb compte que ja saps com acabes!

Desprès de treure'n els insults, d'aquesta famfàrria de repartiment d'ad hominems i ad vercundiams a discreció, la conclusió que hem de treure és que Franco va fer la guerra perquè volia la República Catalana com els republicans d'avui, no? Fantàstic. T'has guanyat el premi a la creativitat com repartidor de desqualificacions franquistes de pa sucat amb oli.

Per cert, ja t'ha arribat el comunicat de l... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#19
24 de març de 2018, 14.03 h

#16 Tot això m'ho dius cara-al-sol o amb el cul a l'aire, mon amour? Per a què haig de voler cap Barbie Falangita si ja et tinc a tu, mucho-macho del meu cor?

I què em dius de'n LePen? Tan pro demos-de-47-millones com tu, eh? Ja el pots proposar com un camarada més al club anarco-facha del bar de la cantonada, no?

Veig que ja no insultes ni amenaces. Que ens anem civilitzant, potser? Ja t'ho permetrà la teva tendència genètica de faísta menja-capellans?

I el nivell de borbonisme, co... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#18
24 de març de 2018, 13.48 h

TODOS LOS GOLPISTAS A LA PUTA CARCEL


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#17
24 de març de 2018, 13.32 h

El que s'ha d'aguantar (durant més de 40 anys, mes anys del que va durar la dictadura!!!). Hereus ideològics dels llepa-culs de Mussolini i de Hitler (Cardona, Dencàs, Barrera) i dels instigadors del cop de Primo de Ribera i dels instigadors - finançadors econ`mics de Franco (Cambó, March,...) i dels "ideòlegs" d'Òmnium amb el NAZI confès Josep M. Sendrós al capdavant, dient-li "franquistes" a les víctimes del franquisme, als lluitadors anti-franquistes (el Maquis) i als descendents d... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#16
24 de març de 2018, 13.15 h

#14 Què et passa, has anat a la botiga de joguines de guàrdia i no has trobat cap "Exin Països Catalans" ni cap "Exin Repúbliques del 3%" ni cap nina Barbie a la qual psico-analitzar...? Vés a pastar fang (i li fas una escultura d'argila del teu admirat Heribert Barrera)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#15
24 de març de 2018, 12.26 h

Cascs Blaus i si és possible amb tancs. Aquesta franquista gent no entén altre "diàleg". Volem votar i ho volem ara i, per a tos. El dret democràtic el volem usar i volem ser reconeguts segons els vots. Volem votar la República i volem votar tots i cada un dels països i pobles sotmesos a madrid. Volem justícia justa i els llaneras davant jutges DDHH. Ens estan matxucant els franquistes com abans. A què esperen a un nou genocidi franquista? Facen fora a borbònia que amb Nosaltres, els P... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.