directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 13:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Homenatge al pintor Josep Martínez Lozano els dies 8 i 9 de juny a Llançà

S'inaugura un nou portal web de l'artista català

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 4 vots )
carregant Carregant

El pintor català Josep Martínez Lozano rebrà un homenatge organitzat pel Museu de l’Aquarel·la- Fundació Martínez Lozano i l’Ajuntament de Llançà. Els diversos actes es duran a terme els dies 8 i 9 de juny a Llançà (Alt Empordà). També s'ha inaugurat un nou web de l'artista.
josep martinez lozano pintor
L'homentagte al pintor serà el dies 8 i 9 de juny

Comparteix
   


Etiquetes
Aquesta setmana ha entrat en funcionament la pàgina web del pintor Josep Martínez Lozano, que recull la vida i l’obra de l'artista. El portal fa un recorregut per la trajectòria vital de l’artista lligada a Barcelona, Terrassa, Montblanc i Llançà, i per la seva trajectòria artística, que comprèn diferents disciplines artístiques: l’oli, l’aquarel·la i el dibuix.

Per altra banda, el Museu de l’Aquarel·la- Fundació Martínez Lozano i l’Ajuntament de Llançà han organitzat un homenatge pels dies 8 i 9 de juny a Llançà (Alt Empordà). L’Homenatge s’inicia el 8 de juny a la Casa de Cultura amb l’obertura de les I Jornades de l’Aquarel·la I Premi Martínez Lozano, la conferència “Vida i Obra d’un artista”, a càrrec de Viceç Ballestar (president de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya) i un concert benèfic a favor de la lluita contra el càncer a càrrec de la La Vella Dixieland a la Casa de Cultura. El dia 9 de juny es clourà l’homenatge amb el descobriment de la placa commemorativa a la Casa-estudi de Llançà (c/ de la Creu) i la inauguració de l’exposició d’homenatge de l’Agrupació d’Aquarel·listes de Catalunya.

Amb aquest seguit d’actes la població de Llançà vol retre homenatge a la figura d’en “Pepe”, tal com era conegut Josep Martínez Lozano. El pintor va mantenir un estret lligam amb Llançà, la seva gent i els seus paisatges. Aquest lligam amb el territori queda palès en la seva obra i en la seva trajectòria vital, havent legat tant familiars, amics i admiradors de la seva obra, aquesta estreta relació amb Llançà i la bellesa dels seus entorns i la seva gent.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.