directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

L'Ajuntament de Barcelona es gasta diàriament 863 euros per mantenir el blog de Jordi Hereu

El regidor Jaume Ciurana denuncia 'el malbaratament de recursos públics en benefici propi' · L'empresa beneficiària és Lavínia

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona ha denunciat avui que el cost del manteniment del blog de l'alcalde barceloní, Jordi Hereu, és de 315.121,56 euros anuals, uns 863 euros diaris. El regidor Jaume Ciurana qualifica de desproporcionada aquesta despesa en relació al propi contingut del blog, així com en relació a l'ínfima incidència social que té. Gairebé no hi ha comentaris en cap dels apunts ni s'informa de quantes lectures tenen. El regidor ja va denunciar l'any passat que el blog suposava una despesa de 262.000 euros a les arques barcelonines, situació que, lluny de corregir-se, s'ha accentuat.
blog barcelona, jordi hereu, lavínia
Comparteix
   

Ciurana va localitzar el contracte signat entre l'empresa municipal Informació i Comunicació de Barcelona (ICB SA), entitat que gestiona Barcelona TV, i la productora audiovisual Lavinia Interactiva. Al seu parer, 'la maquinària publicitària del govern i de l'alcalde Hereu està a tota marxa. Han caigut en l'exageració i en el malbaratament de recursos públics en benefici propi, i aquesta situació encara és més greu en l'època de crisi que està patint la ciutat i la seva gent'.

Lavínia és un conglomerat comunicatiu que gestiona o ha gestionat àmbits tan diversos com la web del PSOE, el portal institucional red.es, el diari digital de la Diputació de Barcelona lamalla.cat, diverses campanyes publicitàries d’El Periódico, la campanya de comunicació de la Generalitat sobre el nou Estatut o estudis sobre la viabilitat de Barcelona TV, entre d’altres.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
miki fletxa vic
25 de juny de 2009, 09.32 h

si es calderilla, que me la donguin,.. qui es aqeusta persona que encara vol ser mes pupular, que su rasqui de la seva de butxaca,..

Calderilla de la qual molts africans en podrien viure, això es derrotxar!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
16 de juny de 2009, 18.45 h

Aixo es calderilla, per un "Ajustament", ciom el de la Citee Condal, i tot el gal-limaties. Aviram, divideix els 835E entre la ciudatania del poble. Cuan toque a cades qun? misserere, 0'005, environs. Lo Batle del poble es del PSC o cosa igual, pero no es tonto. A pagarrrrr.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
15 de juny de 2009, 16.48 h

El chiringuito q Lavínia té montat és indignant! Quan CiU i ERC tindràn alguna vegada sentit d'estat per plantar-li cara i crear un grup comunicatiu potent propi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.