directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 02:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Badia votarà Vidal-Quadras com a vicepresident de l'Eurocambra, després de centrar la campanya en demonitzar-lo

El Parlament Europeu escull com a president el popular Jerzy Buzek

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El Parlament Europeu (PE) acaba d'escollir el popular polonès, Jerzy Buzek, com a president gràcies al suport obtingut dels socialistes, a canvi de repartir-se el càrrec. Ara la cambra ha d'escollir els vicepresidents, i la candidata del PSC a les europees, Maria Badia, patirà el tràngol de votar el candidat del PPC, Alejo Vidal-Quadras. Badia haurà de tornar a votar Vidal-Quadras, com ja va fer la legislatura passada, però aquest cop després d'haver basat la campanya electoral en els atacs al PP i, més concretament, en demonitzar la figura del candidat popular. Vidal-Quadras, però, ja va ironitzar dient que esperava poder recuperar la relació cordial amb Badia un cop haguessin passat les eleccions.
maria badia campanya socialistes psc vidal-quadras
Comparteix
   

Maria Badia, tornarà a votar a favor d'un candidat popular com a president al Parlament Europeu. Cal recordar que el PSC va centrar la seva campanya electoral per a les europees en atiar l'odi a la dreta i demonitzar la figura del candidat del PP Alejo Vidal-Quadras, amb una campanya de publicitat molt agressiva contra el PP. Ja en aquell moment es va preguntar a Badia sobre la possibilitat que els socialistes acabessin pactant la presidència del PE amb els populars i, més concretament, es tornés a donar el cas que Maria Badia acabés votant Alejo Vidal-Quadras com a candidat a ocupar la vicepresidència, com va passar en l'anterior legislatura. Badia va assegurar que 'personalment no té ganes d'avalar' al candidat del PP català, Alejo Vidal-Quadras, per a una vicepresidència al Parlament europeu però va afegir que, en qualsevol cas, es tractava d'una 'proposta prematura' ja que es prendria una decisió quan es presentin els candidats i, segons Badia, 'quan es presenti ho decidirem'. Segons sembla, avui ha arribat el moment i ja ha decidit.

Els socialistes frustren un pacte per deixar fora al PP


Com ja va explicar directe!cat la decisió dels socialistes ha impedit que tiri endavat el pacte que el grup dels Verds-ALE, on s'integren el republicà Junqueras i l'ecosocialista Romeva, va proposar a liberals, socialistes i comunistes articular una candidatura alternativa a la dels populars encapçalada pel candidat liberal Graham Watson. La intenció era impedir que es reedités el pacte entre socialistes i populars amb la consegüent repartició del càrrec al llarg de la legislatura. Finalment, però, els socialistes s'han acabat decantant per ser fidels al seu pacte amb els populars i els liberals, grup on s'integra el candidat de CiU Ramon Tremosa, han optat per retirar el seu candidat davant l'escenari d'una derrota més que probable.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
mcim fletxa Barcelona
17 de juliol de 2009, 01.57 h

Que s'assembla més a un espanyol de dretes? Un espanyol d'esquerres!

Son les dues cares de la moneda del nacionalisme espanyol, que es defineix essencialment per ser anti català i res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
15 de juliol de 2009, 00.07 h

En Tremosa també votarà a en Vidal Quadras oi?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
magnific finançament fletxa mar endins va la barqueta....
14 de juliol de 2009, 17.00 h

batiste, emble que lleigiexes el pensament,per supost que els que volen una catalunya lliure i sobirana no tenen que votar ni al pp ni al psoe que realment semble que son la gan familia , no m'extranyaria que dintre de poc veigem el neixement de un nou partit,pppscpsoe,ja que voten juntets i no acabo de veure per que ? com pot ser qu esocialistes i franquists votins juntets?la explicacio que s'ha m'acudeix mes de sopte , es que als socialistes, no son socialistes sino poltronistes i als del pp ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
14 de juliol de 2009, 14.35 h

Doncs ja ho sabeu, quan tornarà a ser hora de votar, no voteu el PPSOE! Són la mateixa cosa, i la cosa que són no ens convé gens als catalans. Fer aquella campanya, i acabar votant ara el Nosferatu aquest com a vicepresident és com rifar-se els seus electors i fer-los una clara botifarra. Senyora Badia: quina barra!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.