directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Cerveses Moritz patrocinarà oficialment l'equip de futbol del Girona

La cervesera catalana vol vincular-se a aquelles institucions més representatives de Girona

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Cerveses Moritz patrocinarà el Girona Futbol Club aquesta temporada amb la intenció d'enfortir la seva presència a les comarques gironines. D'aquesta forma, la cervesera catalana vol vincular-se a aquelles institucions més representatives de Girona, com aquest equip de futbol, que enguany torna a jugar a la Segona Divisió A, després de 49 anys. L'equip comptarà amb el suport de la cervesera catalana durant les pròximes tres temporades. Segons Albert Castellón, director general de Cerveses Moritz, 'és una gran satisfacció per a Cerveses Moritz patrocinar el Girona' ja que, com la companyia, 'és un equip petit i històric, sinònim de cultura i de vinculació amb el territori i amb Catalunya'.
cervesa moritz logo etiqueta
Comparteix
   

Des de la seva arribada a Girona, la cervesera barcelonina s'ha vinculat amb diversos actes celebrats a la ciutat, com el patrocini del Fòrum Gastronòmic de Girona l'any 2007. Amb aquest patrocini Cerveses Moritz confirma la seva intenció de convertir-se de nou en una cervesa molt representativa de les comarques gironines on ja havia estat present durant molts anys.

Cerveses Moritz va presentar el juliol de 2004 la continuació d'un projecte que Luis Moritz havia començat a Barcelona l'any 1856, i que van seguir els seus descendents. L'objectiu de la família és consolidar una altra vegada la presència de la cervesa que havia desaparegut a la dècada dels 70, va tornar el 2004.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.