directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Pallars Sobirà doble fletxa Dimarts, 10 de gener de 2017 17:23 h

El sector privat de les àrees d'influència del Parc Nacional d'Aigüestortes demana poder participar en la seva gestió

La Federació d'Hostaleria de Lleida ha organitzat una jornada on hi ha participat una cinquantena d'agents implicats

ACN Sort.-El sector privat de l'àrea d'influència del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (Pallars Sobirà, Alta Ribagorça, Pallars Jussà i Val d'Aran) han demanat poder participar en la seva gestió. En una jornada convocada per la Federació d'Hostaleria de Lleida s'ha demanat dinamitzar més el Parc i convertir-lo en un veritable motor econòmic d'aquestes quatre comarques. El sector reclama mesures i iniciatives més enllà de les que ja es pressuposen de protecció i conservació i per aquest motiu s'hi vol implicar a fons. La trobada ha comptat amb una cinquantena d'assistents entre els quals hi havia el recentment nomenat president del Patronat del Parc, Josep Enric Llebot. Els participants han comprovat una nova manera de treballar molt més dialogant i amb ganes de col·laboració.

El president de la Federació d'Hostaleria de Lleida, Josep Castellarnau, ha explicat que cal treballar perquè la gent del territori se senti seu el Parc Nacional, l'únic de Catalunya.Castellarnau ha reivindicat poder fer comercialitzacions conjuntes entre el Parc Nacional d'Aigüestortes i el sector privat. L'objectiu és unir esforços per tal de posicionar al mapa de les destinacions turístiques Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici.El projecte del Parc Nacional, amb més de cinquanta anys d'existència, està plenament consolidat i Castellarnau ha dit que ara és l'hora de pensar en nous projectes per atraure a més visitants i donar a conèixer el Parc.A la trobada, convocada per la Federació d'Hostaleria, hi ha assistit un bon grapat de representants polítics de diferents institucions (Generalitat de Catalunya, Diputació de Lleida, Consells Comarcals, Ajuntaments i Idapa) i representants de diferents sectors privats com L'Associació Càmpings de Lleida i l'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura del Pallars Sobirà.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.