directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 16:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Catalunya doble fletxa Dijous, 2 de març de 2017 17:45 h

Set produccions catalanes es projectaran al Miami Film Festival

El certamen, en el qual hi competiran quatre films catalans en diferents seccions, comença aquest divendres

ACN Barcelona.-La 34a edició del Miami Film Festival que se celebrarà del 3 al 12 de març comptarà entre els seus films seleccionats amb set produccions catalanes. Dels set films, quatre competiran en diferents seccions. Aquestes pel·lícules són : 'No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas ' de Maria Ripoll; 'El hombre de las mil caras' d'Alberto Rodríguez, 'El rei borni ' de Marc Crehuet i el documental 'Sexe, maraques i chihuahues' de Diego Mas Trelles. Les altres tres pel·lícules que es projectaran són 'Proyecto Lázaro ' de Mateo Gil, 'Zipi y zape y la isla del capitán ' d'Oskar Santos i 'El ciudadano ilustre ' de Mariano Cohn i Gastón Duprat.

Dos films competiran a la secció Knight Competition: 'No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas ' de Maria Ripoll (Zeta Cinema, On Cinema 2016) i 'El hombre de las mil caras' d'Alberto Rodríguez (Zeta Cinema, Atípica Films, Atresmedia Cine, Sacromonte Films). 'El rei borni ' de Marc Crehuet (Lastor Media, El terra, Moiré Films) competirà a la secció Jordan Ressler Screenwriting Competition per un premi de 10.000$. També per aquesta suma competirà el documental 'Sexe, maraques i chihuahues' de Diego Mas Trelles (Minimal Films, Televisió de Catalunya, Televisión Española) en la secció Knight Documentary Achivement Award. El festival també comptarà amb 'Proyecto Lázaro ' de Mateo Gil (Arcadia Motion Pictures, Achaman Films A.I.E, Noodles Production, Scope Pictures) i 'Zipi y zape y la isla del capitán ' d'Oskar Santos (Zeta Cinema, Atresmedia Cine, Kowalski Films, Mod Producciones). Finalment, també es projectarà 'El ciudadano ilustre ' de Mariano Cohn i Gastón Duprat (A contracorriente films, Televisión abierta) en una presentació especial.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.