directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 05:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 25 de maig de 2018 15:46 h

Gas Natural Fenosa proposarà als accionistes un canvi de nom de la denominació social

La gasista celebrarà la junta general d'accionistes el 27 de juny pròxim

ACN Madrid.-L'odre del dia de la junta general d'accionistes de Gas Natural Fenosa que s'ha de celebrar el 27 de juny a Madrid inclou una proposta de canvi de nom de la companyia. El punt 6.1 de l'ordre del dia que el consell d'administració ha enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) preveu diferents canvis en els estatuts socials de la històrica empresa i entre ells es posa a votació ''l'aprovació de la modificació de l'article 1 (Denominació)''. A més d'aquest canvi de nom de Gas Natural SDG també es votarà un canvi sobre l'objecte social de la companyia i el canvi de domicili fiscal, que de facto servirà per ratificar la decisió adoptada pel consell d'administració el 6 d'octubre passat de traslladar la seu de Barcelona a les oficines corporatives de Madrid al carrer Sant Lluís, 77 davant la ''inseguretat jurídica'' generada a partir dels ''successos socials i polítics'' de la crisi política catalana.

La nova ''denominació social'' de la companyia es donarà a conèixer als accionistes en el moment de la votació i fonts de l'empresa indiquen que es tracta de posar a votació el canvi de de la denominació social de la companyia que fins era la històrica denominació Gas Natural SDG. La junta també votarà l'eliminació de l'òrgan de la comissió executiva que té 10 membres i que tos ells estan en el nou consell d'administració que s'ha reduït de 17 membres a 12. La companyia considera que aquest era pas lògic en el marc de millorar en ''eficiència'' i en les pràctiques de ''bon govern''. La reducció de 17 a 12 el nombre de membres del consell d'administració, també suposarà que a finals d'aquest any 2018 el volum de retribucions econòmiques destinat a retribuir als membres del consell passi dels 4,7 milions d'euros que es van desemborsar el 2017 als 3,8 milions que es faran efectius a finals del 2018, amb una reducció de l'entorn del 20%.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.