directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 09:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 16 de juliol de 2018 17:28 h

L'imam de Ripoll no va superar els tests psicològics de confident per al CNI

Segons TV3, l'autoria intel·lectual dels atemptats de Barcelona i Cambrils podria correspondre a un individu establert al centre d'Europa

ACN Barcelona.-Abdelbaki Es Satty, l'imam de Ripoll que és considerat autor intel·lectual dels atemptats de Barcelona i Cambrils de l'agost del 2017, no va superar els tests psicològics de confident per determinar si podia ser una font fiable per al CNI, segons ha avançat TV3 citant fonts de la divisió d'intel·ligència de l'Estat espanyol. La relació d'Es Satty amb el CNI ja havia transcendit, però l'organisme manté que quan hi va haver els atemptats, ja no estava en contacte amb ell. El CNI sempre ha defensat que havia tingut contacte amb Es Satty entre el 2010 i el 2014, en una època en què el posteriorment imam de Ripoll estava a la presó d'Alacant per una qüestió de tràfic de drogues. TV3 també ha anunciat que, segons les seves informacions, Es Satty podria tenir un paper menys preponderant en l'autoria intel·lectual dels atemptats de la que se li atribueix fins ara, ja que podria haver rebut ordres d'una altra persona establerta al centre d'Europa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.