directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 13 d'agost de 2018 18:40 h

Acrobàcies, sensualitat i música es donen la mà al muntatge gai 'Air Otic' de Les Farfadais

L'espectacle, que té el suport del Festival gai Circuit, es representarà fins diumenge al Teatre Victòria

ACN Barcelona.-La companyia Les Farfadais, dirigida per Stéphane Haffner, uneix el món de les acrobàcies i la sensualitat amb música i efectes especials d'il·luminació en l'espectacle eròtic i gai 'Sexy and sensual circus style show: Air Otic'. El muntatge es podrà veure al Teatre Victòria de Barcelona des d'aquest dimarts fins diumenge. 'Air Otic' es representa per primera vegada a l'estat espanyol i compta amb el suport de Circuit, the biggest International Gay Festival, Barcelona 2018, que va arrencar el passat dia 9 fins aquest diumenge, i Atlantis. De fet, com ha explicat Haffner a l'ACN, 'Air Otic' va ser ideat per fer-se en grans creuers per tot el món i aquesta és la primera vegada que el representen fora de mar.

La reivindicació de Stéphane Haffner a favor de LGTBI ve de lluny. De fet, ell va protagonitzar un gran "escàndol" quan participava al programa televisiu Italia's Got Talent i allí li va demanar en directe a la seva parella Kyle que es casés amb ell. Ha recordat que en aquell moment no hi havia cap dret reconegut pels gais a Itàlia i el vídeo es va fer viral al món. Sis mesos després de fer la proposta per televisió, ha apuntat, es va crear en aquest país la unió civil pels gais. És en aquest context en el qual s'emmarca l'espectacle 'Air Otic', que té el suport de Circuit, the biggest International Gay Festival, Barcelona 2018. La companyia va situar al capdavant de la seva acció la defensa dels drets de LGTBI i a partir d'aquí una gran companyia de creuers els va contractar per fer una espectacle al seu vaixell. De la proposta en va sorgir un espectacle eròtic i gai. "Fa dos anys que treballem en aquest show i aquesta és la primera vegada que el presentem a terra amb una versió més llarga d'una hora i mitja". Ha assegurat que cadascun dels actors pot ser en aquest espectacle sobre l'escenari el que realment és: "Jo soc gai i estic casat amb el meu marit i l'estimo i ho mostro a l'escenari". Ha destacat que es un muntatge on triomfa l'amor i la llibertat d'expressió.El director de la companyia ha assegurat que és una obra que està oberta a tothom. Ha reconegut que amb el festival Circuit hi ha un gran potencial de públic gai que hi poden assistir, però ha insistit que és un muntatge obert a tothom que tingui "la ment oberta". Mescla arts diferents Haffner ha explicat que Les Farfadais és una companyia que mescla arts diferents amb ballarins, cantants, acròbates, artistes que venen de la gimnàstica rítmica de competició o de l'escola de circ. "Ens hem unit per crear shows que expliquen històries i porten el públic a un univers fantàstic, de manga, amb superherois, sirenes i fades". Ha recalcat que cuiden molt l'aspecte visual i l'escenografia i vestuari amb una gran exaltació del cos.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.