directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 00:39 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 7 de gener de 2019 19:17 h

El sector del taxi es reuneix amb el Govern per exigir la precontractació amb un mínim de 12 hores d'antelació dels VTC

Élite Taxi amenaça amb bloquejar els accessos al MWC i amb una vaga indefinida si Territori no accepta les seves propostes

ACN Barcelona.-El Govern i el sector del taxi es reuneixen aquest dilluns a la tarda al departament de Territori per parlar de les propostes dels taxistes sobre la llei catalana que regularà els vehicles de lloguer amb conductor (VTC), com Uber o Cabify. La trobada ha començat una mica més tard d'un quart de set de la tarda i hi assisteixen el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, i el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, per part de la Generalitat, i representants de les associacions representatives de taxistes. A l'entrada a la reunió, el portaveu d'Élite Taxi, Alberto 'Tito' Álvarez, ha demanat en una atenció als mitjans "respostes" al Govern i ha explicat que els exigiran que la llei que regularà els VTC inclogui la precontractació obligatòria del servei amb almenys 12 hores d'antelació i el retorn a la base quan no transportin cap client.

Álvarez ha assegurat que un cop acabada la reunió donaran 24 hores al Govern per contestar, i en cas que no acceptin les condicions dels taxistes convocaran una assemblea dimecres o dijous a l'aeroport del Prat per decidir les passes a seguir. "Ara està en mans de la Generalitat i són ells els que han de posar ordre", ha dit Álvarez.El portaveu d'Élite Taxi ha tornat a amenaçar amb bloquejar els accessos al Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà a finals de febrer, i ha afegit que si els taxistes boicotegen el MWC, el saló "no es tornarà a celebrar mai més" a Barcelona. A més, l'associació que representa Álvarez plantejarà a l'assemblea una vaga indefinida."El que ha de fer [la Generalitat] és protegir als taxistes catalans que portem tota la vida tributant i donant un servei públic. S'han acabat les paraules", ha dit Álvarez, que ha esperat que l'amenaça de mobilitzacions quedin en "anècdota". A banda d'Élite Taxi, a la trobada hi ha assistit el Sindicat del Taxi de Catalunya (Stac), l'Associació Empresarial del Taxi i l'Agrupació Taxi Companys (Atc).



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.