directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 13:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de febrer de 2019 20:52 h

La Taula del Tercer Sector reclama que s'apliquin urgentment les lleis socials suspeses fins ara pel TC

La plataforma insta a recuperar la resta de lleis socials encara suspeses per l'alt tribunal

ACN Barcelona.-La Taula del Tercer Sector ha reclamat al Govern que apliqui "de manera urgent i immediata" les lleis socials suspeses fins ara pel Tribunal Constitucional (TC) que garanteixen els drets de les persones en l'àmbit de l'habitatge. Es tracta de les mesures urgents per fer front a l'emergència habitacional i de la Llei de mesures de protecció de dret a l'habitatge de les persones en risc d'exclusió residencial. La Taula considera aquestes lleis "imprescindibles" i subratlla que el dret a l'habitatge és "fonamental per assegurar-ne d'altres", com ara el dret al treball, el dret a la salut o el dret a l'educació, entre d'altres.

Així mateix, la Taula del Tercer Sector Social insta a recuperar la resta de lleis socials encara tombades pel TC, com la Llei del Codi de consum de Catalunya per a la millora de la protecció de les persones consumidores en matèria de crèdits i préstecs hipotecaris, vulnerabilitat econòmica i relacions de consum; la Llei de l'impost sobre els habitatges buits i de modificació de normes tributàries, la Llei d'Urbanisme o la de l'Agència Catalana de Protecció Social.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.