directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 00:41 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dimarts, 19 de febrer de 2019 11:24 h

Cervesa del Montseny preveu créixer un 20% el 2019

La cervesera ho atribueix a un augment de la demanda a Catalunya

ACN Sant Miquel de Balenyà.-L’empresa osonenca Cervesa del Montseny encara amb optimisme el 2019 amb la previsió de fer créixer un 20% la facturació -l’any passat va ser d’1,2MEUR- gràcies a l’augment de la demanda de cervesa artesana a Catalunya. A través d’un comunicat, la companyia ha explicat que les previsions de creixement de Cervesa del Montseny fixaven arribar als 350.000 litres el 2018 i han superat aquesta xifra en 30.000 litres més, (+23%). Com a novetat, per aquest 2019, els osonencs trauran al mercat la varietat ‘Montseny Lager’, en ampolla i llauna, una cervesa que s’adreça al gran consumidor i que defineixen com a “senzilla però amb caràcter”.

La cervesera fa arribar el 90% del seu producte al mercat català i un 10% a l’exterior, concretament a països com França, Dinamarca, els Estats Units i Noruega. Aquest 2019 l’empresa vol preveu créixer entre un 20% i un 25% tant a nivell se producció com de facturació. En aquest sentit, Cervesa Montseny també vol guanyar quota de mercat al canal Horeca i entrar a competir amb les grans productores. Amb tot, l’empresa seguirà apostant per la gran distribució, el seu principal canal de venda, i per les botigues especialitzades. A través d’un comunicat, també han explicat que preveuen seguir apostant per la innovació. L’any passat es van fabricar edicions especials, com lots de 3.000 litres per als consumidors més experts i també cerveses en col·laboració amb altres cerveseres. A banda, també es volen crear referències exclusives en llauna, un format a l’alça, que preveuen que agafi més preeminència dins la cervesa artesana perquè aquest tipus d’envàs permet una millor conservació.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.