directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 05:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Pyrenair ja opera al Lleida-Alguaire amb els vols al 90% d'ocupació

Portarà al Pirineu esquiadors procedents de Vigo, Madrid i les Canàries durant cinc setmanes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

L'aerolínia Pyrenair, especialitzada en turisme d'esquí, comença a operar aquest diumenge a l'Aeroport de Lleida-Alguaire dues noves rutes que enllaçaran amb Vigo i Madrid. Segons ha confirmat el president de la companyia, Hugo Puigdefábregas, els dos primers vols arribaran a Ponent pràcticament plens, amb més d'un centenar de passatgers en total, que passaran els propers cinc dies a les estacions d'esquí del Pirineu, sobretot a les andorranes i lleidatanes. La companyia operarà vols a Madrid i Vigo els divendres i diumenges durant les properes cinc setmanes, en les quals s'oferiran uns 6.000 seients, i ja es planteja operar a partir d'ara amb avions més grans pel gran nombre de reserves que ha rebut.
pyrenair
Comparteix
   


Etiquetes
El primer vol de Pyrenair aterrarà a l'aeroport de Lleida-Alguaire a les 15:50 hores d'aquest diumenge procedent de Madrid. En canvi, el vol de Vigo arribarà a l'aeroport lleidatà a les 21:15 hores. Tots dos avions registren una ocupació propera al 90%, tot i que els trajectes en sentit invers aniran buits, segons fonts de la companyia.

Això es deu al fet que l'aerolínia ofereix paquets de cap de setmana o de cinc dies als turistes madrilenys, gallecs i canaris, per esquiar a les estacions d'esquí lleidatanes, andorranes i a Cerler, a Osca. Bona part dels més de 100 passatgers que aterraran aquest diumenge a Lleida-Alguaire tenen Andorra com a destinació.

Pel que fa als preus, el paquet de cinc dies des de Madrid amb el vol, l'hotel i el forfait inclòs és d'un 315 euros, i des de Vigo, de 420 euros. Només el vol entre Madrid i Lleida costa 100 euros, i entre Lleida i Vigo 190 euros. Els lleidatans també podran anar en avió a Madrid o Vigo, sempre que quedin places en el vol de retorn dels esquiadors o turistes.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.