directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 07:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

Milers d'aficionats culers converteixen el centre de Barcelona en una festa

A Plaça Catalunya l'escenari habilitat per l'Ajuntament i diversos mitjans manté els culers entretinguts amb música i vídeos

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

La tercera lliga consecutiva que s'ha endut el Barça aquest dimecres a la nit en empatar amb el Llevant a València ha provocat que milers i milers d'aficionats sortissin als carrers per omplir-los de festa. Canaletes i Plaça Catalunya no han donat a l'abast per aplegar riuades d'aficionats culers que han pintat el centre de Barcelona de color blaugrana. Plaça de Catalunya i la Ramba han quedat completament col·lapsades de gent guarnida amb bufandes i samarretes del Barça i cantant l'himne. A Plaça Catalunya l'escenari habilitat per l'Ajuntament i diversos mitjans manté els culers entretinguts amb música i continguts audiovisuals.
barça, lliga, canaletes
Comparteix
   


Etiquetes
Riuades i riuades de culers, que ja es compten per milers, inunden el centre de Barcelona de gresca. Tal com era d'esperar, el Barça s'ha proclama campió aquest dimecres de la lliga arran de l'empat a 1 amb el Llevant, i tal com era d'esperar també, el cor de Barcelona ha esdevingut una festa blaugrana. A més de la tradicional corrua d'aficionats que saluden de la font de Canaletes, aquest cop plaça de Catalunya és el nucli que ofereix més xerinola gràcies a l'escenari muntat conjuntament entre l'Ajuntament de Barcelona, el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Televisió de Catalunya, 'El Periódico de Catalunya', 'La Vanguardia', el diari 'Sport', 'Mundo Deportivo', Rac1 i Catalunya Ràdio, que han treballat conjuntament per organitzar un acte festiu i mediàtic a la zona centre de la ciutat.

L'àrea de celebració ofereix als aficionats continguts audiovisuals i programes especials dels mitjans col·laboradors esdevenint, com en les anteriors ocasions els anys 2009 i 2010, el punt de concentració de la celebració.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
MARC-SABATES.COM fletxa Barcelona Catalunya //*//
12 de maig de 2011, 09.23 h

CAMPIONS LLIGA 2010-11
ENHORABONA A TOTS ! ! ! !
SOM ELS MILLORS ! ! ! !
VISCA BARCA I VISCA CATALUNYA //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.