directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 16:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

Militants i simpatitzants del PSC recorren a les xarxes socials per reclamar un 'congrés des de baix'

Obren un compte a Twitter i una pàgina a Facebook

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Militants i simpatitzants del PSC s'han organitzat a les xarxes socials per intentar incidir en el debat precongressual dels socialistes, que celebraran un conclave a la tardor per renovar-se com a partit després de les derrotes electorals al Parlament i a les eleccions municipals. Així, han obert el compte a Twitter '@indignatspsc' i insten a utilitzar l'etiqueta '#congresdesdebaix', mentre han obert una pàgina a Facebook amb el mateix nom, on els impulsors afirmen que 'potser si el congrés comença des de baix per fi el PSC tocarà de peus a terra i ens representarà com majoritàriament volem'. Els promotors es comprometen a recollir les demandes i portar-les al congrés perquè el partit 'canviï'.

Comparteix
   


Etiquetes
Segons es desprèn del compte de Twitter, una de les impulsores d'aquesta iniciativa és l'alcaldessa de Campdevànol en funcions, Núria López, i en aquests moments la pàgina de Facebook compta amb més de 100 seguidors.

El grup es presenta a Facebook assegurant que tenen 'la sensació que hem deixat de connectar amb la ciutadania' i constaten que 'dins del PSC han passat moltes coses perquè reaccionéssim sense que ho haguem fet'. Per això, aposten per 'humilment donar la paraula a les persones que estan esperant aquesta reacció i ara és el moment de fer-ho'.

En aquest sentit, es comprometen a 'recollir les opinions de la gent i portar-les al Congrés del PSC perquè el partit, el conjunt de l'organització, canviï atenent aquetes demandes i reaccioni davant de fets més que concrets que planteja la societat'. De fet, remarquen que 'ara és el moment de fer-nos sentir' per tal que 'no ens diguin per enèsima vegada què hem de fer, que no pensin més per nosaltres'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
max fletxa bcn
25 de maig de 2011, 08.34 h

La solucio la teniu i es diu "Desdebaix" "CUP" ......
No li doneu mes voltes. Els banquers, especuladors, autopistes, etc, no deixaran mai que un partit amb tants electors s'organitzi desde baix.
salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.