directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 01:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Accident mortal a la N-II a Maçanet de la Selva

Els Mossos d'Esquadra han informat que s'han produït tres víctimes mortals

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Que les carreteres són més perilloses que les autopistes, a pesar de tenir límits de velocitats diferents, és un fet que s'ha tornat a posar de manifest avui al migdia després d'un tràgic accident que s'ha endut la vida de tres persones a la N-II a l'altrua de Maçanet de la Selva. En el sinistre hi ha hagut quatre vehicles implicats. Per una banda un camió i una furgoneta i per l'altra dos turismes. Les víctimes mortals són el conductor del camió i dos ocupants d'un turisme.
nacional II n carretera policies
Comparteix
   


Etiquetes
Tres persones han mort aquest divendres al migdia en un accident múltiple a Maçanet de la Selva, segons han informat els Mossos d'Esquadra. L'accident ha passat a les dotze del migdia en el punt quilomètric 688 de la N-II. En el sinistre hi ha hagut quatre vehicles implicats. Per una banda un camió i una furgoneta i per l'altra dos turismes. Les víctimes mortals són el conductor del camió i dos ocupants d'un turisme. A part, el conductor de la furgoneta i el de l'altre turisme han resultat ferits lleus i els han traslladat a l'hospital comarcal de Blanes. Es desconeix la identitats de les víctimes.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Jordi fletxa Sta. Cristina d'Aro
22 de setembre de 2007, 11.26 h

Mentrestant, els esbirros (mossos d'esquadra) d'en saura (el conseller), van posant radars en les autopistes i poques vies ràpides que tenim a Catalunya. Què els importa a ells el què pugui passar a les carreteres. El què els importa és força radars a les vies ràpides, per així recaptar més i més, per a pagar-se els astronòmics sous que s'han assignat.
Els hauria de caure la cara de vergonya, tant a uns com a l'altre, si és que en tenen de vergonya, cosa que sempre he posat en dubte... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.