directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 19 de maig de 2024 13:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Súmate: Aquí nadie fracturara Cataluña, nuestro país, porque somos un solo pueblo

Eduardo Reyes, president de “Súmate”, ha llençat aquest missatge d’independentisme inclusiu a un auditori ple a vessar al cor de Bellvitge. Discurs serè i cors encongits.

Comentaris 55  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 29 vots )
carregant Carregant

L’auditori de la Biblioteca de Bellvitge ha estat l’escenari de la presentació de “Súmate”, l'entitat formada, en gran mesura, per catalans de llengua i cultura espanyola que no volen renunciar al seu futur en una Catalunya independent i que defensen que “junts som la Catalunya real”. En un acte emotiu, Reyes ha recordat que “en democràcia no hay ni fracturas ni rupturas, solo hay debate y urnas”. El jove presentador de l’acte,  Jorge Garcia, ha començat dient: “soy de madre estremeña y de padre de León, soy independentista i alguien dirà que en la escuela me han manipulado i que TV3 me ha comido el coco” .
Els moments més emotius
 
El moment en que els membres de Súmate protagonistes del vídeo promocional de l’entitat han pujat a l’escenari cridant independència i el públic aplaudint-los.També ha estat motiu d’apludiments el clam de Lluís Cabrera, president d’Els Altres Andalusos, un dels ponents de l’acte, quan ha dit: "No ens demaneu que la meva mare parli en català, deixeu-la amb la seva pensió de 500 euros perquè les famílies on feia feines no la donaven d'alta, deixeu-la enraonant en castellà, que ella ja sap que construirem un nou país".
 
El proper repte: tots som Súmate
 
Esperonar a que la idea Súmate s’estengui al territori català, “tots som Súmate” i "Juntos vamos a construir un nuevo país", tothom pot aglutinar entorn a la idea de Súmate a veïns del bloc, del barri o del poble.
 
L’anècdota
 
Una persona lliurant pamflets unionistes als assistents a l’acte sense èxit i que ha estat convidat a assistir-hi.
 
La concurrència
 
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, representants d’associacions de veïns, de la PAH, d’Òmnium Cultural, i d’altres entitats de l’Hospitalet, a més, del diputat d'ERC a Madrid, Joan Tardà, la diputada i dirigent de CiU, Meritxell Borràs i  el diputat d’ICV, Josep Vendrell.  Quim Arrufat, diputat de la CUP,  havia confirmat la seva assistència però finalemt l’ha delegat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#55
6 d'octubre de 2013, 00.49 h

#39 DICCIONARIO ARAGONESES-CATALÀ


DRET A DECIDIR :EL REGNE UNIT L’EXERCEIX I TXECOSLOVÀQUIA EN EL SEU MOMENT TAMBÉ,ALGUNS PAÏSOS TERCERMUNDISTES HI ESTAN EN CONTRA


CONFLICTE - : ÉS EL QUE HI HA ENTRE EL TEU “CERVELL”I EL TEU ESFINTER..

ESTAT : AQUÍ DIEM:”VAIG A ÀFRICA”
POLICIA:ELS MOSSOS DE LA QUADRA SÓN ELS QUE ET RESPATLLEN I DONEN PINSO,ELS MOSSOS D’ESQUADRA SÓN ELS QUE T'ARREPLEGUEN CADA NIT I ET PORTEN A ALCOHÒLICS ANÒNIMS

CARRETERA : ÉS ON TREBALLES NORMALMEN... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
6 d'octubre de 2013, 00.47 h

#4 http://sociedad.e-noticies.es/los-unionistas-pinchan-79559.html

bejpta,ramon sardà,roberto moliner,pere colom,lorenzo bach,vicente berenguer, pedro solsona pique,santi de mataró,oscar crusats,paquita torres,joel de vinaroz,roser fort,pere puig,josep maria capdevila i d'altres noms falsos per a un projecte de poca-cosa,tu no pots donar lliçons ni de com controlar els esfinters.Passa-ho
#21
#24 ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
L.Mental fletxa Empordà, CATALUNYA, PAÏSOS CATALANS, Europa
5 d'octubre de 2013, 23.27 h



#52 Veiam, Bejota, sisplau, RESPECTA LA SINTAXIS.

El subjecte i el verb HAN DE CONCORDAR EN NÙMERO i en persona. Tu no pots dir "ells menjo pa" o "jo beuen vi", i pertant, tampoc no pots dir "mai haN estat ben rebut un foraster". Tot i això, la frase s'entén, però explica'ns sisplau que COLLONS vol dir:

"""CAL RECORDAR A AQUESTS SUBVENCIONATS -NO SERÁN MOLTS- :ROMA NO PAGA A TRAÏDORS".SI ARA XARNEGUS ,QUÉ PENSEU QUE HI HAURÁ SI DE CAS ..."""

????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
bejota fletxa bcn
5 d'octubre de 2013, 12.36 h

XARNEGUETS ,XARNEGUETS...A CATALUNYA ,MAI HAN ESTAT BEN REBUT CAP FORASTER.I SEMPRE ÉS UN FORASTER...

N.B.CAL RECORDAR A AQUESTS SUBVENCIONATS -NO SERÁN MOLTS- :ROMA NO PAGA A TRAÏDORS".SI ARA XARNEGUS ,QUÉ PENSEU QUE HI HAURÁ SI DE CAS ...


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 18
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#51
Jordi fletxa Barcelona
5 d'octubre de 2013, 11.01 h

Ei, ei, ei, això de germans..., Posem que companys de viatge i gràcia. Gernans si de cas seria si s'haguessin integrat a Catalunya. Però si ni tan sols parlen català, que figura que aquesta és la seva tarja de presentació, deixem-ho en companys de viatge. Volem fer el mateix viatge encara que per raons diferents.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 10
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#50
5 d'octubre de 2013, 10.14 h

GRÀCIES GERMANS. !!!!*!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#49
5 d'octubre de 2013, 09.56 h



#46 Tu, nenasos, ser spanish (espagnuolosa) tonton, a CABRONOSAS IMPRESENTÉIBOL only buenosas para MADHOUSE, yo to defecate in your mood infectionadasas and you tragarsos my mierdosas to your estomagos. (1)

HOW HOOOOWWWW HOOOOOWWWWWWWH !!!

(1) nota del traductor: la frase sigificaria, EN CASTELLANO: "Disssse que tiene una gabardina pero que no la vende"



Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#48
M.Artell fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
5 d'octubre de 2013, 08.42 h



Em sento obligat a demanar perdò als lectors CATALANS per la mala educació d'alguns dels meus comentaris, els dirigits al TITELLAM espanyol. Però, de debò, no sabeu com n'és de CATÀRTIC i DESREPRESSIU el començar la jornada tot desfogant-se insultant aquesta gentussa impresentable que ENS VENEN A PROVOCAR. És la manera de no tenir remordiments, perquè si fots una cossa a un GOS, tindrás remordiments, però a aquestes PILTRAFES DEFORMES, ACOMPLEXADES i IMPOTENTMENT MALIGNES, se'ls p... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 9
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#47
M.Artell fletxa estat esPPanyol = fanfarroneria i incompetència cròniques, SIMULACRE D’ESTAT DE DRET, PARÒDIA DE DEMOCRÀCIA, PAÍS DE FRANQUISTES MAL RECICLATS = TRAMPA, ENGANY, MENTIDA, FARSA, SIMULACRE, TEATRE, PARÒDIA.
5 d'octubre de 2013, 08.38 h



#46 Quan la puta infectada que et va parir t'obligava a llepar-li el cony després de "servir" mitja dotzenes de clients, tu anaves acumulant RÀBIA IMPOTENT i t'anaves convertint en el que ets ara: un DEGENERAT PLE DE COMPLEXOS i a més ple d'ESTUPIDESA DIVERTIDAMENT CASPOSA.

Després et vares casar amb una dona com la teva mare, MÉS PUTA QUE LES GALLINES i que s'enrolla amb el butaner, amb tots els veins de l'escala, i amb algun PORDIOSERO HARAPIENTO ZAPARRASTROSO que atrapa pel carrer i... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#46
El Independent impenitent fletxa San Quirico del Vallés
5 d'octubre de 2013, 01.29 h

#37 ¿Te has olvidado tomar la pastilla?. Bueno, no importa el aire del Ampurdán hará el resto. ¿Del Ampurdán? Tu vienes de la estepa profunda o del sur más aceitunil de la Península Ibérica, sólo hay que ver tus "poderosas razones" para hilvanar dos palabras sin rebuznar. ¿Dime cuántos añitos tienes? seguro que entre 18 y 30, ¿Y has estudiado en colegio público, verdad?. Las preguntas evidentemente son retóricas, eres un fiel ejemplo del sistema de adoctrinamiento educativo de la... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 6
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Intent d’eliminar la llengua catalana de l’escola amb el Pla Pilot d’elecció de llengua

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.