directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 28 d'abril de 2024 18:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

[Vídeo] Veïns de Bellaterra tallen la carretera de Sant Cugat amb urnes del 9N per la segregació de Cerdanyola

Van guanyar una consulta amb un 94% del sí

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

Coincidint que tot just fa un any del 9N, un centenar de veïns de Bellaterra han tallat la carretera de Bellaterra a Sant Cugat just a sobre de la cruïlla amb l'AP-7, amb urnes del 9N per demanar respecte al resultat de la consulta feta durant el mes de setembre d'aquest any on hi va haver una participació del 54% (la segona amb més participació a Catalunya) i amb un 94% a favor de la separació. 


bellaterra, cerdanyola, urnes,
Veïns de Bellaterra reclamen la independència de Cerdanyola
© Gerard Sesé

Comparteix
   


Etiquetes
Des de dos quarts de 8 fins a dos quarts de 9 un centenar de veïns de Bellaterra ha tallat la carretera que la uneix amb Sant Cugat per demanar respecte a la consulta que va realitzar fa un parell de mesos on el sí es va imposar amb 94% amb un total del 54% de participació. El tall ha tingut el seu efecte mediàtic, ja que tant TV3 com televisió espanyola han acudit a la manifestació dels veïns de Bellaterra. Ramon Andreu, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) ha explicat que l'alcaldia de Cerdanyola en mans de la CUP i altres partits a favor del dret a decidir per a Catalunya ara neguen fer cas al resultat d'aquesta consulta.

Unitat a Bellaterra
A l'encara barri, existeix unanimitat entre tots els partits polítics, Convergència, Esquerra i, fins i tot, el PP. Aquest últim també a Cerdanyola i portarà el cas al Parlament de Catalunya. Tots entenen també, segons Ramon Andreu, que Bellaterra seria perfectament sostenible a escala econòmica i que no caldria ampliar les infraestructures i despesa pública.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
Coloma fletxa Santa Coloma de Farnes
9 de novembre de 2015, 17.54 h

#2 filldeputa


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
9 de novembre de 2015, 17.30 h

Queridos NAZIS,

Mad MaSS es un cadáver politico, la CUP lo ha enterrado, no ha funcionado el intento en varias elecciones que “la voluntad d´un poble” le diera la mayoria absoluta para esconder sus corruptelas tras la estelada pero el pueblo le ha dicho en CADA eleccion y cada vez con mas rotundidad que NO, su partido ha ido perdiendo votantes y, por consiguiente poder y diputados a cada eleccion. La enesima prueba es que CDC no aceptara otro Presi que no sea el Mass porque no es un par... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
9 de novembre de 2015, 12.36 h




Molt ben fet, Cerdanyolencs Bellaterrencs, (tot i que no "demanen la independència DE CERDANYOLA" , com diu el peu de foto, sinó de Catalunya, suposo)

Però consti que de fet NO NECESSITEM CAP VOTACIÓ NI CAP REFERÈNDUM:

Va necessitar un referèndum la Índia, per a independitzar-se d'Anglaterra? I el "Marruecos espanyol" va celebrar alguna mena de consulta?

Catalunya va ser annexionada a Espanya de resultes d'una barreja de maniobres polítiques, casaments monàrquics i derrotes en ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.