directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 20:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Els premis G! 2015, la festa del turisme gironí, celebren la desena edició

Creats el 2005,volen reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Els premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, arriben a la desena edició reunint més de tres-centes persones, entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí.  El lliurament dels premis d'aquesta edició tindrà lloc al Mas Marroch, a Vilablareix, propietat d'El Celler de Can Roca, a les 19 h, amb el suport de l'Ajuntament de Vilablareix i "la Caixa".
© Pere Duran


© Pere Duran


© Pere Duran


© Pere Duran


© Pere Duran


© Pere Duran

Comparteix
   


Etiquetes
L'acte serà presidit pel president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila; el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l'alcalde de Vilablareix, David Mascort, i serà conduït pels actors Fel Faixedas i Carles Xuriguera.
 
Els premis G! de les comarques gironines són uns guardons de turisme que el Patronat de Turisme va crear el 2005 amb l'objectiu de reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. Alhora, amb els premis de comunicació, també es vol estimular la difusió a l'exterior dels recursos i atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i promoure, amb el premi de recerca, el coneixement científic d'aquesta activitat aplicada a les comarques de Girona.  


Alguns dels guardonats

L’empresari hoteler Josep Colomer i Trias, l’associació de Càmpings de Girona, l’expert en turisme Raimon Martínez Fraile, el cuiner jaume Subirós i la família Mercader són els guardonats en els premis G! honorífics; els periodistes espanyols Arantxa Neyra i Óscar Checa, i el videobloguer italià Emilano Bechi Gabrielli són els guanyadors del concurs de comunicació dels premis, i el projecte d’estudi "El  Pasturisme" és el treball guanyador en la categoria de recerca i investigació Yvette Barbaza.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4

Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Joan fletxa Cornellà de Llobregat
10 de desembre de 2015, 22.35 h

Una gran Festa ! ! ! !


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Aragoneses Orientales (que hablais en LAPAO o catalanesc), seguid 500 años mas haciendo el imbecil (Joan Sales dixit) fletxa VIVA FELIPE VI, REY DE ESPAÑA Y DE TODOS LOS ESPAÑOLES (obviamente en TODOS los españoles estamos incluidos TODOS los catalanes)
10 de desembre de 2015, 21.56 h

QUERIDOS NAZIS,

VAMOS PARA TRES MESES DESPUES DEL "dia historico" DEL 27-S Y ESTAMOS SIN PRESI, SIN GOBIERNO, SIN PRESUPUESTOS, ETC SIENDO EL HAZMEREIR NACIONAL E INTERNACIONAL POR ESTA SITUACION Y ¿ NO SE OS CAE LA CARA DE VERGUENZA?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Synera fletxa Barcelona
10 de desembre de 2015, 21.33 h

DICTÀMEN DE LA CORT INTERNACIONAL DE JUSTÍCIA DE 22 JULIOL 2010

- Declarem que no hi ha cap norma en el dret internacional que prohibeixi o estigui en contra de les declaracions unilaterals d’independènci
- Declarem que quan hi ha una contradicció entre la legalitat constitucional d’un estat i la voluntat democràtica d’un poble part d’aquest estat, preval
sempre la voluntat democràtica d’aquest poble
- Declarem que en una societat democràtica, a diferència d’una dictadura, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.