directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 3 de maig de 2024 14:03 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Cinc xefs russos visiten Catalunya per conèixer-ne la gastronomia

Promocionaran els plats catalans als seus restaurants de Moscou

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Cinc cuiners russos viatgen per Catalunya des de diumenge i fins al dia 26 per rebre classes de cuina a càrrec de xefs catalans i aprofundir en el coneixement de la gastronomia catalana. Els cinc professionals de l'alta cuina han estat seleccionats per Turisme de Catalunya i treballen en restaurants de cuina espanyola a Moscou.
cuina restaurant
Els cinc xefs se submergiran en la nostra cuina durant set dies

Comparteix
   


Etiquetes
La primera classe començarà avui a Deltebre (Tarragona) i tindrà l'arròs del Delta com a protagonista. Les següents sessions es portaran a terme a Cambrils, Sant Pol de Mar i Barcelona.

A més d'aquestes activitats formatives, el programa de Turisme de Catalunya inclou la participació a l'Aplec del Cargol d'aquest cap de setmana a Lleida, degustació d'embotits, visites a cellers del Priorat i Penedès, així com al Parc Temàtic de l'Oli de les Borges Blanques, al port de Pescadors de Cambrils, i al Mercat de la Boqueria i al Museu de la Xocolata, tots dos a Barcelona.

La ruta gastronòmica també té visites a l'Escola d'Hostaleria Hofman de Barcelona i al restaurant Sant Pau, de Sant Pol de Mar, on s'entrevistaran amb la seva propietària, Carme Ruscalleda.

Al grup de cuiners els acompanyen periodistes i agents de viatge russos especialitzats en gastronomia. Aquesta iniciativa s'emmarca en la promoció de Catalunya com a destí de turisme gastronòmic que porta a terme Turisme de Catalunya en els països de l'Est.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.