directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 13:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 23 de setembre de 2015 19:16 h

Romeva, Mas i Junqueras envien una carta a la gent gran garantint el cobrament de les pensions i fins i tot la millora

"Us demanem que no deixeu que juguin amb els vostres sentiments. Voteu tranquil·lament i lliurement", reclamen els tres candidats

Barcelona (ACN).- El cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, el número 4, Artur Mas, i el 5, Oriol Junqueras, han enviat una carta a la gent gran on garanteixen el cobrament de les pensions en una Catalunya independent, i fins i tot la seva millora. Si hi ha un acord per a la constitució d'un estat català, aquest assumirà el seu pagament, i sense acord, "és l'estat espanyol el responsable legal de fer-ne efectiu el pagament", apunten. "Us demanem que no deixeu que juguin amb els vostres sentiments. Voteu tranquil·lament i lliurement", han reclamat Mas, Romeva i Junqueras, que denuncien "l'estratègia de la por" del bloc del no i del govern del PP, amb "falsedats" sobre les pensions per "suggestionar el vot".


Però també han lamentat que el bloc del no s'hagi dedicat a fer aquesta campanya de la por en lloc de fer propostes i donar arguments per decidir si Catalunya necessita un estat. Han constatat que alguns dels seus arguments "han fregat més el ridícul que altra cosa", però sobretot han considerat "trist i immoral" que s'hagi volgut fer por amb un tema tan sensible com les pensions. De fet, han recordat que "la cultura política espanyola té una llarga tradició a l'hora d'utilitzar les pensions com a eina electoral".

Els tres candidats han remarcat que el responsable legal de pagar les pensions és l'Estat, i han reptat PP, PSOE i Ciutadans a donar a aclarir si no assumiran aquesta responsabilitat en el futur. Si no hi ha acord, defensen, haurà de ser Espanya qui continuï pagant les pensions.

]]>



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.