directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 14:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 23 de setembre de 2015 20:24 h

Vodafone proposa ara reduir en 138 treballadors la reducció de plantilla

Els sindicats consideren que la reducció d'afectats és només una de les seves reclamacions i que la negociació continua estancada

Barcelona (ACN).- Vodafone continua negociant un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per aconseguir una reducció de plantilla considerable. Els números que plantejava inicialment, però, s'han reduït en la darrera reunió que ha mantingut amb els representants dels treballadors, que ha tingut lloc aquest dimarts. Així, l'ERO, que afecta tant Vodafone com Ono, s'ha reduït de 83 persones a la primera companyia i de 55 a la segona. D'aquesta manera, la proposta de l'empresa és ara acomiadar 722 persones a Vodafone i 437 a ONO. L'oferta s'acompanya amb un període de voluntarietat de set dies per als treballadors de les àrees afectades per l'ERO.


Així, l'empresa ha atès dues de les peticions, fet que per als representants dels treballadors significa que la direcció "continua sense donar una resposta suficient" a les seves "exigències de reducció de nombre d'afectats". És per això que consideren que la situació "continua estancada", segons es pot llegir en un comunicat que ha fet públic el sindicat UGT.

La formació sindical considera "necessari" garantir a les persones que formaran part de la nova organització una millora de les condicions laborals de la plantilla. Sobre aquest punt, afegeix, l'empresa ha presentat "algunes millores" en l'assegurança mèdica en referència a fills i cònjuge d'ambdues plantilles, a més del retorn al sistema d'incentius de fa dos anys.

Finalment, el sindicat considera la proposta "insuficient" ja que, "encara que proporcioni avenços", no ha tingut en compte "cap de les reivindicacions" que ha plantejat la formació. És per això que, al seu parer, el procés continua parat "per la manca de voluntat negociadora" de la direcció.
]]>



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.