directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 13:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 23 de setembre de 2015 21:59 h

Espadaler a Rajoy: "Que ningú s'equivoqui; Unió és qui recull el testimoni de CiU"

El cap de llista considera "indecent" l'ús de les pensions per "arreplegar vots"

Badalona (ACN).- El cap de llista d'Unió, Ramon Espadaler, ha contestat Mariano Rajoy i li ha dit "que ningú s'equivoqui; qui recull el testimoni de CiU és Unió". Espadaler ho ha afirmat en un míting a Badalona, després que el president espanyol hagi demanat als antics militants de CiU que votin el PP aquest diumenge. "Però com es pot demanar això després de quatre anys sense fer cap proposta i judicialitzant el problema!?", s'ha preguntat el candidat d'Unió. Espadaler, d'altra banda, ha considerat "indecent" la utilització de les pensions "per arreplegar vots". "Demanem rigor i serietat, no tot s'hi val", ha recalcat.


"I avui ve el Rajoy ( a Girona) i diu que aquells que han votat CiU tenen amb el PP la solució a tots els problemes", ha reblat. L'herència de CiU, segons ha detallat Espadaler, es aquella "capaç de comprometre's amb la governabilitat de Catalunya i del conjunt de l'estat", ha explicat davant d'unes 150 persones.

Troba "indecent" l'ús de les pensions


Espadaler, d'altra banda, també s'ha referit a les declaracions d'Artur Mas, qui aquest dimecres ha assegurat que les pensions podrien créixer fins un 10% en un estat català. El cap de llista d'Unió considera "indecent" l'ús de l'argument de les pensions per "arreplegar vots". "Demanem rigor. No es poden pujar les pensions un 10%. No tot s'hi val per arreplegar vots", ha etzibat . En aquest sentit, ha afegit que Unió no vol ni que s'enganyi la ciutadania ni "angoixar la gent" . "Aquí el problema que tenim és demogràfic", ha assenyalat.

El míting també ha comptat amb la presència del president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, qui també s'ha referit al lapsus de Rajoy d'aquest dimarts en una entrevista a Onda Cero: "fa la sensació que el PP està molt interessat en que Junts pel Sí guanyi les eleccions; els hi anirà molt bé per les eleccions generals". "Però nosaltres no anirem alimentant les tesis d'uns i altres" ha assegurat.

Duran també ha tingut paraules per Junts pel Sí i ha tornat a retreure l'absència de programa electoral d'aquesta candidatura. "Si Junts pel Sí expliqués el programa, la gent se n'adonaria de com els estan enganyant", ha indicat en relació a les contradiccions que, segons ell, hi ha en el sí de la candidatura.

Espadaler puja a l'autobús

Abans del míting a Badalona, Ramon Espadaler ha estat a Tarragona en motiu de les festes de Santa Tecla. De camí a Badalona, el cap de llista ha pujat a l'autobús de campanya i ha acompanyat durant una estona els periodistes que aquests dies segueixen Unió.

]]>



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.