directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 6 de maig de 2024 14:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 24 de setembre de 2015 01:38 h

Rajoy agraeix que "gent important de la societat" digui que la independència "és un disbarat i és incomprensible"

El president espanyol admet que li "reconforta" el posicionament d'empresaris i entitats financeres en contra del 'sí'

Brussel·les (ACN).- El president espanyol, Mariano Rajoy, ha agraït aquest dimecres que "gent important de la societat" hagi sortit "públicament" a dir que la independència "és un disbarat i és incomprensible en el segle XXI". En declaracions a la premsa al final de la cimera de caps d'estat i de govern sobre refugiats que s'ha celebrat a Brussel·les, Rajoy ha assegurat que el posicionament "d'empresaris, entitats financeres i gent que a la societat té importància" és "capital" i el "reconforta". "Una de les coses més positives que han passat en les últimes dates a Catalunya és que molta gent que abans no havia sortit públicament a dir el que pensava, ara ho ha fet", ha assegurat Rajoy.


El president espanyol i líder del PP ha advertit que la independència és "una marxa enrere cap enlloc" i s'ha mostrat confiat que després del 27-S es pugui "abordar aquest tema amb sensatesa i sentit comú". Rajoy vol que "acabi aquesta dinàmica" que, segons ell, "només genera divisió, crea problemes, i posa en un risc seriós la recuperació econòmica que està en marxa a Espanya".

Rajoy ha admès que no ha vist el debat d'aquest dimecres entre el ministre d'Exteriors, José Manuel García-Margallo, i el president d'ERC, Oriol Junqueras. "No l'he vist ni sé com ha anat, però estic segur que haurà anat bé pels interessos del sentit comú", ha destacat.

]]>



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.