directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 04:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dijous, 8 de juny de 2017 14:42 h

Els veïns de La Vella de Vic escolliran entre 19 propostes dels pressupostos participatius a partir de dilluns

Les votacions es podran fer de manera presencial i per internet fins el 25 de juny

ACN Vic.-El proper dilluns 12 de juny comença la fase de votacions dels pressupostos participatius de Vic, que enguany se centraran en millorar els barris de la zona de La Vella: La Guixa, el Sucre, el Remei, carrer Sant Pere i Seminari Vell. Entre els 19 projectes finals dels 54 viables que es van presentar hi ha l'establiment d'un fons comú de materials per a entitats i festes, la creació d'una nova zona de jocs infantils, la instal·lació d'un skatepark al Nadal, la millora de l'anella verda o el Parc de Can Forcada. En total es disposa d'un pressupost de 150.000 euros i cada ciutadà podrà votar un màxim de tres propostes, que caldrà que ordeni per prioritat. Les votacions es podran fer de manera presencial i per internet a decidim.vic.cat fins el 25 de juny i el resultat es farà públic el proper 28 de juny.

Durant els dies de les votacions també hi hauran exposicions fixes on s'informarà a la ciutadania en què consisteixen les diferents propostes. Les exposicions estaran situades a la Plaça de la Noguera (Remei), la Plaça Gerbert d'Orlhac (Seminari Vell, Sant Pere), el Parc d'Occitània (Sucre) i el Centre Cívic de la Guixa. Els pressupostos dels projectes van des dels 8.400 euros per senyalitzar arbrat singular fins els 136.000 per millorar el parc de M. Àngels Anglada.Els espais físics on poder votar habilitats per l'Ajuntament són l'Àrea d'Educació (carrer de les Bassas,3), l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del Remei (carrer Virrei Avilés, 34), l'Oficina Municipal d'Acollida (Sucre) i el Centre Cívic de la Guixa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.