directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dijous, 7 de setembre de 2017 15:39 h

MK Premium reivindica haver tancat més de 70 'narcopisos' al Raval i defensa que "contribueix a dignificar el barri"

L'Ajuntament denuncia que aquesta companyia practica assetjament immobiliari

ACN Barcelona.-La companyia immobiliària MK Premium ha reivindicat aquest dijous haver tancat més de 70 'narcopisos' al barri del Raval, i ha defensat que "contribueix així a dignificar la imatge del barri i a recuperar el seu llegat arquitectònic". En un comunicat, el soci fundador de l'empresa, Daniel Leiva, ha remarcat que "expulsar aquests col·lectius tan conflictius és una tasca d'alt risc". Ha explicat que la seva primera operació va ser precisament en un edifici del carrer En Roig, que està mobilitzant-se contra aquests pisos. "Tot i que ara els veïns del barri s'han organitzat per lluitar contra aquesta situació, nosaltres portem anys netejant edificis d'okupes", ha subratllat Leiva.

L'Ajuntament ha denunciat que aquesta companyia practica assetjament immobiliari contra els veïns de les finques que compra perquè abandonin casa seva. Un dels casos més polèmics és el del carrer Lancaster. Precisament, MK Premium apunta en el seu comunicat que en el cas del número 13 d'aquest carrer es van trobar persones que consumien heroïna i cocaïna sense amagar-se, "degradant encara més la finca". "L'únic inquilí, Ahmed Shiplu, convivia amb el seu fill petit i la seva dona amb aquesta problemàtica, però al consistori només li ha interessat difondre que volíem fer-los fora del seu habitatge", s'ha queixat. Segons Leiva, aquesta família viu ara "molt més tranquil·la" després de la la intervenció de MK Premium. "Que quedi clar que un edifici amb inquilins no és un problema per a la venda, són els okupes", afegeix.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.