directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dimarts, 14 de novembre de 2017 17:56 h

TeC demana "generositat" al PDeCAT per propiciar un canvi de govern a Terrassa

Els comuns necessiten el suport dels demòcrates, socis de govern del PSC fins el mes passat, per investir el seu candidat, Xavier Matilla

ACN Terrassa.-Terrassa en Comú (TeC) demana al PDeCAT "generositat" per propiciar un canvi de govern a la cocapital vallesana que desbanqui el PSC i investeixi alcalde el líder dels comuns, Xavier Matilla. Així ho apunta en un comunicat, després que hagin transcendit les diferències existents entre totes dues formacions per poder tirar endavant un pacte alternatiu al projecte socialista i on també hi haurien de prendre part ERC i la CUP. La renúncia de l'exalcalde socialista, Jordi Ballart, i la marxa de cinc regidors del PSC, amb la conseqüent estripada de carnet, ha generat inestabilitat en el govern local, que hauria de subsistir el que queda de mandat gràcies a pactes puntuals i amb només nou regidors dels 27 que hi ha representats en el ple municipal.

"Creiem que és el moment de sol·licitar màxima generositat i la responsabilitat i coherència amb el que s'ha fet durant els últims dos anys i mig a la ciutat, creiem que el PDeCAT, té la gran oportunitat de facilitar un nou govern que tothom a la ciutat pugui entendre sens cap mena de dubte que és de canvi", assenyala la formació en un comunicat. En aquest sentit, la formació indica que els demòcrates poden tenir "un paper important", això, però, sense necessitat de trobar-se dintre de l'executiu local, aportant estabilitat a través d'acords puntuals. Dijous se celebrarà el ple d'investidura, on el PSC proposarà el fins ara primer tinent d'alcalde, Alfredo Vega. Per obtenir una majoria alternativa caldrien catorze vots, fet que obliga a entendre's TeC, ERC, PDeCAT i CUP.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.