directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 00:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 22 de novembre de 2017 09:50 h

Els Mossos d'Esquadra desallotgen la 'Sucursal del Banc Expropiat' al barri de Gràcia

Està situat a la Travessera de Gràcia i els seus ocupants han organitzat un acte de protesta a la cantonada amb el carrer Torrent de l'Olla

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra duen a terme des d'aquest dimecres a les set del matí un segon espai ocupat del Banc Expropiat situat a la Travessera de Gràcia, número 173, segons han informat fonts del col·lectiu i han confirmat fonts policials. Per expressar el rebuig al desallotjament, el els seus ocupants han convocat una concentració a la cantonada dels carrers Torrent de l'Olla i Travessera de Gràcia i ha anunciat a Twitter que podria haver-hi noves mobilitzacions. L'ordre de desnonament del local, situat a uns 40 metres d'on hi havia hagut el primer Banc Expropiat i conegut com la 'Sucursal del Banc Expropiat', s'està efectuant en compliment a una ordre judicial i no consta que s'hagin produït incidents entre els agents policials i els ocupants.

El desallotjament s'havia de dur a terme a finals del passat mes de juliol però es va suspendre a petició d'una de les parts sense que s'arribés a concretar una nova data. El col·lectiu 'okupa' ja esperaven aleshores la visita de la comitiva judicial i, per evitar el desallotjament.Els col·lectius del conegut com a Banc Expropiat van okupar 'la Sucursal' l'agost passat, a escassos metres del local original, al número 181 de Travessera de Gràcia, que va ser desallotjat el maig de l'any passat i reokupat en més d'una ocasió. Les protestes pel desallotjament del Banc Expropiat, que havia estat la seu d'una sucursal de Catalunya Caixa, van acabar amb una onada d'aldarulls al barri durant diversos dies.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.