directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:16 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 22 de novembre de 2017 09:55 h

My Magic Story llança "La màgia del FC Barcelona", el primer llibre personalitzat infantil sobre el Barça



ACN.-The Story Tailors, creadors de l'èxit de vendes “La màgia del meu nom”, ha combinat el millor dels llibres personalitzats amb l'emoció del futbol i la figura dels jugadors més admirats pels nens. “La màgia del FC Barcelona” és el primer llibre del mercat que conté una història personalitzada sobre el club barceloní, un emocionant conte on els nens i nenes se sentiran els veritables protagonistes de la seva aventura futbolística.

Un llibre ple de valors positius

Messi, Rakitić, Iniesta, Suárez, Piqué... Tots els ídols esportius dels petits els acompanyaran en una emocionant jornada de futbol i màgia al gran estadi del Camp Nou. Treball en equip, respecte, esforç i superació són alguns dels valors positius presents al llarg de la història, que transmetrà als petits la importància de treballar en equip per guanyar partits tant al camp, com fora d'aquest.

Els llibres estan disponibles a www.lamagiadelfcbarcelona.cat en dos acabats, tapa dura i tapa tova, i estan impresos amb tinta ecològica, en paper d'alt gramatge (170grs) i format DIN A4 apaïsat. Per obtenir un llibre personalitzat és necessari introduir el nom del nen o nena, el gènere, i seleccionar el color de pell i cabell del personatge. El sistema realitza automàticament la previsualització del resultat final del llibre.

Sobre The Story Tailors

The Story Tailors és una empresa fundada a Barcelona l’any 2015 per un equip d'emprenedors espanyols i alemanys amb àmplia experiència en el sector de l'animació i el contingut infantil. La missió de l'empresa és crear històries màgiques i entranyables, fomentant l'amor per la lectura i oferint als pares una eina pedagògica i d'oci pels més petits de la casa.

“La màgia del meu nom”, el primer llibre personalitzat de la línia  “My Magic Story”, ha venut més de 100.000 unitats des del seu llançament, i ja està disponible en 7 idiomes. El 2017, The Story Tailors ha llançat el seu segon títol personalitzat, “Els meus nombres màgics”.

A través d'un complex algoritme, el sistema genera llibres que no solament estan personalitzats amb el nom o una data especial per als petits, sinó que expliquen històries plenes de valors positius i educatius



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.