directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 21:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Bages doble fletxa Dilluns, 21 de maig de 2018 13:20 h

L'alcaldessa de Berga denuncia ser víctima d'un "judici polític" i defensa que va respondre a la "voluntat del poble"

Montse Venturós apel·la a la "manca de neutralitat" dels òrgans judicials després de testificar per un presumpte delicte de desobediència

ACN Manresa.-L'alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP), ha comparegut aquest dilluns davant del Penal 2 de Manresa acusada d'un presumpte delicte de desobediència per no haver despenjat l'estelada del balcó de l'Ajuntament. Venturós ha denunciat ser víctima d'un "judici polític" i no jurídic. Segons la batllessa, "és un judici amb un culpable ja d'entrada que posa en entredit aquesta falsa neutralitat a la qual tant apel·la el ministeri fiscal". També ha denunciat la "complicitat" entre l'Estat i els "crepuscles de l'ultra dreta", ja que la denúncia la va interposar Societat Civil Catalana. L'alcaldessa ha respost tant a les preguntes del ministeri fiscal com de la seva defensa i ha insistit en el fet que no va retirar la bandera per respondre "al mandat del poble". A les conclusions, Venturós ha volgut recordar els polítics que es troben a la presó i la jutge li ha demanat que "mantingui la calma" i "se centri en el procediment". El judici ha quedat vist per sentència.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.