directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 30 d'abril de 2024 13:00 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de juny de 2018 14:02 h

El consell d'administració d'El Corte Inglés destitueix Dimas Gimeno i nomena president Jesús Nuño de la Rosa

El fins ara president impugnarà la decisió i creu que respon a un "tema personal" de les filles d'Isidoro Álvarez

ACN Barcelona.-El consell d'administració d'El Corte Inglés ha acordat aquest dijous la destitució de l'actual president, Dimas Gimeno, i nomenar Jesús Nuño de la Rosa, segons ha informat la companyia. El relleu es produeix després que la majoria de membres del consell d'administració demanessin una reunió extraordinària per abordar el relleu i arran d'un conflicte accionarial i familiar en el si del consell entre el ja expresident i les filles de l'anterior, Isidoro Álvarez, desaparegut el 2014. La decisió s'ha pres per unanimitat i segons el comunicat de la companyia s'ha considerat que era "necessari un canvi de lideratge per afrontar els reptes de futur i impulsar una nova etapa de creixement". Mentrestant, el president destituït, Dimas Gimeno, va assegurar aquest dimecres en una entrevista a 'Expansion' que impugnaria el consell i que el seu relleu responia a un "tema personal" de les filles d'Álvarez

Jesús Nuño de la Rosa (Madrid, 1963) és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Complutense de Madrid. La major part de la seva carrera professional l'ha desenvolupat a Viajes El Corte Inglés, on va ser director general des del 1998 fins a l'octubre del 2017 quan va ser nomenat conseller delegat del grup.Després d'obtenir la confiança del consell, Gimeno ha assegurat que l'empresa sempre ha destacat "per la seva capacitat d'innovació i d'adaptació a les noves necessitats dels clients". "Tenim davant de nosaltres reptes importants i apassionants per als que compten amb un gran equip de professionals", ha afegit. Per la seva banda, el conseller delegat serà Víctor del Pozo, que gestiona el desenvolupament del negoci en l'àrea del 'retail'. Del Pozo porta més de 25 anys vinculat al grup, on va començar a treballar-hi amb 18 anys.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.