directe ! a La República. N. 4126. Dilluns, 17 de juny de 2024 03:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 17 de juliol de 2018 14:45 h

El Govern reclama una regulació europea per evitar que les vagues de controladors afectin vols a altres països membres

Calvet demana al govern espanyol que defensi aquest posicionament davant la UE i que "asseguri una dotació adequada" per als controladors de l'aeroport del Prat

ACN Barcelona.-El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha reclamat a la Unió Europea que creï una regulació perquè les vagues de controladors a un estat membre no afectin els vols que no tenen origen o destinació a aquell país. Calvet ha dit que el Govern comparteix així el "posicionament expressat" per algunes companyies aèries i ha demanat al govern espanyol que també el defensi davant les institucions europees perquè permetria "alleugerir la situació d'estrès" que es viu als aeroports europeus quan es convoca una vaga de controladors a un país membre. A més, ha demanat al ministeri de Foment que "asseguri una dotació adequada" per als controladors de l'aeroport del Prat per tal de "garantir-ne" un "bon funcionament".

Calvet ha dit que des del departament estan "molt pendents del dia a dia" de l'aeroport. D'altra banda, ha reiterat que una de les "reivindicacions permanents" del Govern és la gestió "descentralitzada" i "individualitzada" de les infraestructures.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.