directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 14:28 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 31 de juliol de 2018 18:29 h

Albiol veu "punts inadmissibles" a l'ordre del dia de la reunió bilateral Estat-Generalitat

Els populars demanen al govern espanyol que fixi serveis mínims per la vaga del taxi

ACN Barcelona.-El president del PPC, Xavier García Albiol, considera que a l'ordre del dia de la reunió bilateral Estat-Generalitat s'han inclòs "punts inadmissibles". "S'hauria de tancar la porta a qüestions com el referèndum o la situació dels polítics catalans que són a la presó", ha assegurat en roda de premsa aquest dimarts segons recull un comunicat del partit. En aquest sentit, Albiol ha carregat contra el govern de Pedro Sánchez per "prestar-se a escenificar una reunió" entre l'executiu espanyol i "el govern de la república catalana". "Sembla que hagi escrit el guió de la reunió Carles Puigdemont", ha etzibat. A més, Albiol també ha reclamat al govern del PSOE que fixi serveis mínims a la vaga dels taxistes. "Creiem que tenen una part de raó en les seves reclamacions; però no pot ser que les ciutats estiguin col·lapsades i amb la seva economia parada".

Albiol, que ha demanat a Sánchez "garantir els interessos del conjunt dels espanyols", ha retret als socialistes que impulsessin una "liberalització del sector" amb el govern de José Luís Rodríguez Zapatero. També n'ha responsabilitzat el govern municipal d'Ada Colau per "assumir compromisos davant dels taxistes que no poda complir". Instàncies i denúncies per "símbols partidies"D'altra banda, Albiol també ha anunciat que els regidors del PPC presentaran instàncies als ajuntaments exigint als alcaldes que la retirada d'estelades i "símbols partidistes" després de la sentència del TSJC de la setmana passada que afectava Sant Cugat del Vallès. Per García Albiol, els espais públics són "de tots" i "no es pot consentir que els independentistes s'hagin fet seus els carrers". Si se'n fa "cas omís", diu que el PPC optarà per presentar denúncies als tribunals.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.