directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 22:40 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 23 de setembre de 2018 23:05 h

Cap de setmana amb una víctima mortal a les carreteres catalanes

Un vianant va morir atropellat per un cotxe la mitjanit de dissabte a la C-243a a Vilafranca del Penedès

ACN Barcelona.-Una persona ha perdut la vida a les carreteres i autopistes catalanes en l'únic accident de trànsit registrat aquest cap de setmana, entre les tres de la tarda del divendres fins a les vuit del vespre d'aquest diumenge, segons el balanç del Servei Català de Trànsit (SCT). La víctima és un vianant –un home de nacionalitat marroquina- que va morir atropellat per un cotxe la mitjanit de dissabte a la C-243a a Vilafranca del Penedès. L'home va ser traslladat en estat crític a l'Hospital de Bellvitge, però finalment va morir al centre hospitalari hores després. Pel que fa a l'operació tornada del cap de setmana, aquesta ha estat força esglaonada i sense grans complicacions de trànsit. Destaquen els 4 quilòmetres de lentitud i aturades a la C-16 a la Nou de Berguedà; els 5 quilòmetres de retenció a la C-31 a Santa Cristina d'Aro; els 3 quilòmetres de congestió a l'A-2 a Vilagrassa per un accident; els també 3 quilòmetres de cua a la C-55 a Castellgalí; o els 6 quilòmetres de circulació lenta a l'N-340 al Vendrell.

Per minimitzar les afectacions viàries de l'operació retorn de diumenge, Trànsit ha habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a l'AP-7, de Sant Celoni a la Roca del Vallès, i de Santa Margarida i els Monjos al peatge de Martorell. Pel que fa al matí de diumenge, no s'han produït afectacions viàries de rellevància, tret dels 3 quilòmetres de retencions que s'han format a la GI-614 a Cadaqués a causa d'un accident.Accident a la C-16 a Cercs amb sis ferits, un de críticLa jornada de dissabte va estar marcada per un xoc frontal entre un turisme i un tot terreny a la C-16 a Cercs (Berguedà) i que va obligar a tallar la via entre les 12.30 hores i les 14.10 hores. Posteriorment, es va donar pas alternatiu i no va ser fins a dos quarts de cinc de la tarda que es va normalitzar definitivament la circulació en aquest tram. La incidència va arribar a generar fins a un màxim de 15 quilòmetres de retencions: 9 quilòmetres en sentit nord i 6 quilòmetres en sentit sud. A causa del xoc van resultar ferides sis persones: una en estat crític, una altra en estat greu i quatre més de menys gravetat. I pel que fa el divendres a la tarda la principal afectació es va situar a la C-12 a Àger (Noguera), on es va produir un accident mortal entre una furgoneta i un autocar que viatjava buit de passatge. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 14.44 hores. A conseqüència del xoc, va perdre la vida el conductor de la furgoneta –un veí de Mollerussa de 22 anys- i la via es va tallar durant tres hores.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.